Rămâi conectat

Politică Administrație

Dragnea: Strângere de semnături privind susținerea programului de guvernare. PSD nu va organiza un contramiting

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat joi că social-democrații din teritoriu vor declanșa o acțiune de strângere de semnături privind susținerea programului de guvernare, adăugând că nu va accepta organizarea vreunui miting de către colegii de partid.

„Plec de la o discuție avută în Comitetul Executiv. Colegii sunt foarte încărcați de discuțiile și mesajele pe care le primesc de la concetățeni, de la oamenii care ne susțin și care ne-au votat și care simt, în mod organic, la un moment dat și ei dorința să se exprime în stradă. Eu nu am de gând să accept sau să dau posibilitatea colegilor noștri să organizeze vreun miting. Eu nu am de gând să scoatem în stradă un milion de oameni, pentru că ar fi o luptă între români și eu așa ceva nu accept. În schimb le-am cerut colegilor mei, păstrându-ne această atitudine pașnică și deschisă către dialog, să declanșeze începând de mâine (vineri — n.r.) o strângere de semnături pentru a-și arăta susținerea pentru ceea ce voiau să spună dacă ieșeau în stradă, în speranța că violențele de azi-noapte nu vor mai fi văzute în zilele următoare și din dorința de a nu escalada acest conflict”, a spus Dragnea, într-o conferință de presă.

El a adăugat că semnăturile vor fi pentru punerea în practică a programului de guvernare.

„Vor semna pentru ceea ce ne tot transmit și prin viu grai și prin semnale, mail-uri, mesaje și prin colegii noștri din teritoriu și prin cercetările sociologice pe care le-am făcut în ultima săptămână. Vor semna pentru a-și exprima dorința ca actul de guvernare să se pună în practică, este un program de guvernare pe care l-au votat și în care cred și sunt foarte interesați de asta. Pentru asta. Sper să nu fie vreo faptă penală că semnează cineva pe o listă de semnături și își exprimă și el, tăcut, o opinie”, a menționat Dragnea.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare

Bera Larisa

Publicat

în

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare Astăzi, 22 iulie 2024, a fost semnat contractul de finanțare al proiectului care prevede construirea rețelei de canalizare în satul Dumitra din comuna Sântimbru, a anunțat Ioan Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru. Citește și: FOTO | Două stații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea