Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

DPL Alba cumpără antiderapant de 120.000 de euro pentru această iarnă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

deszapezireDPL Alba se aprovizionează, cu oarecare întârziere, cu material antiderapant pentru iarna care, calendaristic, își va intra în drepturi peste mai puțin de 2 săptămâni.

Printr-o licitație a cărei finalizare se va face în cel mai bun caz în data de 27 noiembrie (dacă nu vor interveni contestații), firma al cărei unic acționar este Consiliul Județean Alba și care a primit, prin încredințare directă un contract de aproximativ 5 milioane de euro pe următorii 5 ani, va cumpăra 15.530 de tone de nisip (cu transport inclus), pentru iarna 2013 – 2014, cu o valoare estimată la 540.020 lei (approximativ 120.000 de euro).

Potrivit caietului de sarcini contractul cu firma câștigătoare se va încheia pentru perioada 15 noiembrie 2013 – 15 martie 2014 cu precizarea că în primele 5 zile lucrătoare, de la semnarea contractului, furnizorul/furnizorii vor asigura aprovizionarea în loturi a 35% din cantitatea totală estimată.

Materialul antiderapant va fi depozitat la 5 puncte de lucru din județ cantitățile totale estimate a fi necesare în cele 4 luni de iarnă fiind de 3.152 de tone în zona Alba Iulia, 2.524 de tone în zona Aiud, 1.911 tone în zona Blaj, 3.383 de tone în zona Sebeș și 4.560 de tone în zona Câmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea