Două infracțiuni constatate și amenzi de peste 9.000 de lei, după o acțiune a polițiștilor din Baia de Arieș

Poliţia Baia de Arieş a organizat o acţiune, cu efective mărite, în oraș şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost constatate două infracţiuni şi au fost aplicate 23 de amenzi, în valoare de peste 9.000 de lei.

La data de 4 octombrie 2018, Poliţia Oraşului Baia de Arieş împreună cu posturile de poliţie Lupşa, Sălciua, Poşaga şi Ocoliş şi cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, al poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică şi al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 34 de persoane şi controlate 57 de autovehicule.

Au fost constatate, în flagrant, două infracţiuni, au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au fost constatate 23 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 9.740 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 14 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate la comercianţi, a fost confiscată suma de 265 lei şi bunuri în valoare de 700 de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...