Dosare penale pentru trei tineri din Blaj. Au sustras țigări în valoare de 1.700 de lei din incinta unei societăţi comerciale din oraș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Blaj au identificat persoanele bănuite de comiterea a două furturi de pe raza municipiului Blaj, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul lunii octombrie 2017.

La data de 06 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat 3 tineri, de 15, 20 şi 21 de ani, din Blaj, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt dint-o societate comercială, faptă sesizată poliţiei la data de 19 octombrie a.c.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Se pare că, în noaptea de 18/19 octombrie a.c., cei 3 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei societăţi comerciale din Blaj şi ar fi sustras țigări în valoare de 1.700 de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 20 de ani şi minorul, sunt bănuiţi şi de comiterea unui furt din locuinţa unui cetăţean din Blaj, faptă sesizată poliţiei la data de 29 octombrie a.c.

Se pare că, în noaptea de 28/29 octombrie, cei doi ar fi pătruns, prin efracţie, într-o locuinţa unui vârstnic şi ar fi sustras alimente şi băutură, cauzând un prejudiciu ce a fost evaluat de păgubit la 400 de lei.

Faţă de toți cei 3 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419