Rămâi conectat

Curier Județean

Dosare penale pentru trei tineri din Blaj. Au sustras țigări în valoare de 1.700 de lei din incinta unei societăţi comerciale din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj au identificat persoanele bănuite de comiterea a două furturi de pe raza municipiului Blaj, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul lunii octombrie 2017.

La data de 06 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat 3 tineri, de 15, 20 şi 21 de ani, din Blaj, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt dint-o societate comercială, faptă sesizată poliţiei la data de 19 octombrie a.c.

Se pare că, în noaptea de 18/19 octombrie a.c., cei 3 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei societăţi comerciale din Blaj şi ar fi sustras țigări în valoare de 1.700 de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 20 de ani şi minorul, sunt bănuiţi şi de comiterea unui furt din locuinţa unui cetăţean din Blaj, faptă sesizată poliţiei la data de 29 octombrie a.c.

Se pare că, în noaptea de 28/29 octombrie, cei doi ar fi pătruns, prin efracţie, într-o locuinţa unui vârstnic şi ar fi sustras alimente şi băutură, cauzând un prejudiciu ce a fost evaluat de păgubit la 400 de lei.

Faţă de toți cei 3 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea