Dosar penal pentru un bărbat din Aiud după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu 2,25 mg/l alcool pur în sânge

În data 2 iulie, ora 20.10, Poliţiştii din cadrul din cadrul Poliției Municipiului Aiud – Biroul Ordine Publică și Compartimentul Rutier, în timp ce acţionau pe strada Ion Creangă, din municipiul Aiud, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 67 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Aiud pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conform buletinelor de analiză toxicologică eliberate de Serviciul Județean de Medicină Legală Alba, bărbatul avea o îmbibație alcoolică de 2,25 mg/l alcool pur în sânge la prima mostră prelevată și 2,10 mg/l alcool pur în sânge la cea de a doua mostră prelevată.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...