Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dosar penal pentru bărbat de 59 de ani din Mihalț, după ce a fost prins de polițiști în timp ce transporta ilegal material lemnos, cu o remorcă neînmatriculată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tractor cu lemneLa data de 26 ianuarie 2017, în jurul orei 13.30, poliţiştii Postului de Politie Sântimbru, în timp ce acţionau pe DJ-107B între Galtiu şi Coşlariu, l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din comuna Mihalţ, în timp ce transporta cu un tractor cu remorcă, 5,8 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că remorca ataşată tractorului nu era înmatriculată sau înregistrată, motiv pentru care, faţă de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, pentru sancţionarea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii au luat măsura amendării tractoristului, în conformitate cu prevederile art. 19 alin.1 lit. a din Legea 171/2010 privind sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar au dispus confiscarea materialului lemnos şi a tractorului folosit la transportul acestuia.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea