Rămâi conectat

Sport

Doru Oancea instalat oficial antrenor principal la Sportul Petrești | „Nu-mi propun promovare, vrem să luăm fiecare meci în parte”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doru Oancea este noul antrenor principal al echipei Sportul Petrești, acesta urmând să conducă primul antrenament miercuri seara, în „Arini” când este prevăzută reunirea echipei de Liga a IV-a, clasată pe ultima treaptă a podiumului la încheierea turului.

Primele achiziții ar fi Ludwig (Performanța Ighiu), G. Oltean (Metalurgistul Cugir) și Buligă (LPS Sebeș), cei care au lucrat în trecut cu Doru Oancea.

Deocamdată nu ne propunem lucruri mari. Vrem să reconstruim, să întărim efectivul. Nu mă gândesc la promovare, luăm fiecare meci în parte. Ne așteaptă un retur interesant„, a admis Doru Oancea, cel care a fost campion sezonul trecut cu Șurianu Sebeș. „Am discutat cu Ștefan Fogoroși, a înțeles situația. Ne-am strâns mâna, iar pe această cale trebuie să îi mulțumesc pentru colaborare, am lucrat foarte bine împreună, am avut un an bun la Sportul Petrești”, a declarat Eugen Chirca.

Schimbări spectaculoase la Sportul Petrești, ocupanta locului secund în Liga a IV-a Alba, formație care în retur are un nou antrenor principal, pe Doru Oancea, și va beneficia de susținerea financiară a primăriei din municipiul Sebeș! Consilierii locali ai municipiului Sebeș sunt de acord să aloce bani în 2018 către formația din Petrești, în baza unui proiect de „sprijinire a sportului de masă”, condiția fiind în plan fotbalistic: aceea ca de destinele echipei să se ocupe Doru Oancea, antrenor care în vara trecută a câștigat cu Șurianu Sebeș barajul de promovare în Liga a 3-a. De asemenea, se vehiculează faptul că în primăvară Sportul Petrești să fie mutată la Sebeș, dar părțile nu au ajuns încă la un acord.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea