Doru Oancea instalat oficial antrenor principal la Sportul Petrești | „Nu-mi propun promovare, vrem să luăm fiecare meci în parte”

Paul Voicu - Primar 2020

Doru Oancea este noul antrenor principal al echipei Sportul Petrești, acesta urmând să conducă primul antrenament miercuri seara, în „Arini” când este prevăzută reunirea echipei de Liga a IV-a, clasată pe ultima treaptă a podiumului la încheierea turului.

Primele achiziții ar fi Ludwig (Performanța Ighiu), G. Oltean (Metalurgistul Cugir) și Buligă (LPS Sebeș), cei care au lucrat în trecut cu Doru Oancea.

ELIT

Deocamdată nu ne propunem lucruri mari. Vrem să reconstruim, să întărim efectivul. Nu mă gândesc la promovare, luăm fiecare meci în parte. Ne așteaptă un retur interesant„, a admis Doru Oancea, cel care a fost campion sezonul trecut cu Șurianu Sebeș. „Am discutat cu Ștefan Fogoroși, a înțeles situația. Ne-am strâns mâna, iar pe această cale trebuie să îi mulțumesc pentru colaborare, am lucrat foarte bine împreună, am avut un an bun la Sportul Petrești”, a declarat Eugen Chirca.

Schimbări spectaculoase la Sportul Petrești, ocupanta locului secund în Liga a IV-a Alba, formație care în retur are un nou antrenor principal, pe Doru Oancea, și va beneficia de susținerea financiară a primăriei din municipiul Sebeș! Consilierii locali ai municipiului Sebeș sunt de acord să aloce bani în 2018 către formația din Petrești, în baza unui proiect de „sprijinire a sportului de masă”, condiția fiind în plan fotbalistic: aceea ca de destinele echipei să se ocupe Doru Oancea, antrenor care în vara trecută a câștigat cu Șurianu Sebeș barajul de promovare în Liga a 3-a. De asemenea, se vehiculează faptul că în primăvară Sportul Petrești să fie mutată la Sebeș, dar părțile nu au ajuns încă la un acord.

Mihail David - 2020

 

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...