Doru Oancea instalat oficial antrenor principal la Sportul Petrești | „Nu-mi propun promovare, vrem să luăm fiecare meci în parte”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doru Oancea este noul antrenor principal al echipei Sportul Petrești, acesta urmând să conducă primul antrenament miercuri seara, în „Arini” când este prevăzută reunirea echipei de Liga a IV-a, clasată pe ultima treaptă a podiumului la încheierea turului.

Primele achiziții ar fi Ludwig (Performanța Ighiu), G. Oltean (Metalurgistul Cugir) și Buligă (LPS Sebeș), cei care au lucrat în trecut cu Doru Oancea.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Deocamdată nu ne propunem lucruri mari. Vrem să reconstruim, să întărim efectivul. Nu mă gândesc la promovare, luăm fiecare meci în parte. Ne așteaptă un retur interesant„, a admis Doru Oancea, cel care a fost campion sezonul trecut cu Șurianu Sebeș. „Am discutat cu Ștefan Fogoroși, a înțeles situația. Ne-am strâns mâna, iar pe această cale trebuie să îi mulțumesc pentru colaborare, am lucrat foarte bine împreună, am avut un an bun la Sportul Petrești”, a declarat Eugen Chirca.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Schimbări spectaculoase la Sportul Petrești, ocupanta locului secund în Liga a IV-a Alba, formație care în retur are un nou antrenor principal, pe Doru Oancea, și va beneficia de susținerea financiară a primăriei din municipiul Sebeș! Consilierii locali ai municipiului Sebeș sunt de acord să aloce bani în 2018 către formația din Petrești, în baza unui proiect de „sprijinire a sportului de masă”, condiția fiind în plan fotbalistic: aceea ca de destinele echipei să se ocupe Doru Oancea, antrenor care în vara trecută a câștigat cu Șurianu Sebeș barajul de promovare în Liga a 3-a. De asemenea, se vehiculează faptul că în primăvară Sportul Petrești să fie mutată la Sebeș, dar părțile nu au ajuns încă la un acord.

 

 

Dan HENEGAR