Rămâi conectat

Politică Administrație

Dorin Nistor va câștiga detașat Primăria Sebeș, potrivit numărătorii paralele realizate de PNL

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit numărătorii paralele realizate de către PNL, Dorin Nistor va fi viitorul primar al municipiului Sebeș.

După numărătoarea voturilor din 15 secții, din totalul de 20, Dorin Nistor are un scor de aproximativ 45%, dublu față de candidatul PSD, Romi Dragosin, care are aproximativ 22 la sută. Pe locul trei se situează Radu Cristian, cu un procent de circa 17-18%.

La această oră (1.15) mai sunt doar 5 secții unde voturile nu s-au numărat, dar este puțin probabil să mai influențeze rezultatul final al alegerilor.

UPDATE. ”Lucrurile merg bine pentru că până în acest moment avem 16 secții, din 20, la toate sunt câștigători. Mai avem patru secții la care așteptăm rezultatul oficial. PNL a câștigat funcția de primar al municipiului Sebeș. așteptăm rezultatele la consilieri locali și putem spune că în sfârșit Sebeșul e un oraș de Dreapta”, a spus Nistor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea