Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doliu în presa din Alba: Jurnalista Ioana Sfârlea a încetat din viață după lupta cu o boală cruntă

Publicat

în

Drum lin spre Lumină, Ioana!

A dispărut mult prea devreme dintre noi colega noastră IOANA RALUCA SFÂRLEA, care azi, 20 noiembrie 2021, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare care-i măcina trupul de câteva luni de zile.

Ioana Sfârlea s-a născut la data de 29 iulie 1969, la Cluj-Napoca, iar din luna mai a anului 2003 s-a angajat la SC Unirea Pres SRL Alba Iulia, îndeplinind funcțiile de redactor și secretar general de redacție la ziarul „Unirea”, iar între 2012 – 2019 a condus redacția online a cotidianului nostru, ziarulunirea.ro, în calitate de redactor-șef.

Electrica Furnizare Discount

Indiferent de compartimentul în care a lucrat, Ioana și-a făcut meseria de jurnalist cu responsabilitate, conștiinciozitate și profesionalism. Inteligentă și cu un ascuțit spirit de observație, Ioana s-a zbătut permanent pentru aflarea adevărului și pentru dreptate, articolele sale fiind bine documentate și obiective.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și comemorare. ANUNTURI de deces la trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi

A fost, de asemenea, o mare iubitoare de animale, luptându-se cu toate armele legale avute la dispoziție pentru apărarea drepturilor acestora.

Deși a trecut drept o persoană discretă, colegialitatea și prietenia pe care ni le-a oferit ne-au umplut sufletele de bucurie. Din păcate, în primele luni ale acestui an ea s-a îmbolnăvit grav, iar după după o grea suferință a trecut la cele veșnice.

Suntem alături de fiica Andra și de colegul nostru Gabi, care i-au fost mereu alături, asigurându-i de întreaga noastră compasiune. Ne vei lipsi tuturor, dragă Ioana! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace în colectivul de redacție din Ceruri!

Drum lin spre Lumină!

Colectivul SC Unirea Pres SRL

Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| DEZASTRU pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș: Un autoturism a luat FOC pe carosabil

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit în cursul acestei dimineți pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, o mașină fiind cuprinsă de flăcări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul a fost oprit pentru aproximativ 15 minute pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Deva, la kilometrul 265, în zona localității Săcel, județul Sibiu, în vederea lichidării incendiului produs la nivelul unui autoturism.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Ştirea zilei

Comuna din Alba cu cea mai MARE incidență de infectare din țară: Cu doar 4 infectări, este de peste 17 la mie

Publicat

în

Comuna din Alba cu cea mai MARE incidență de infectare din țară: Cu doar 4 infectări, este de peste 17 la mie

Comuna Ceru Băcăinți din județul Alba este, în acest moment, comuna cu cea mai mare incidență de infectare cu COVID-19 din țară, potrivit ultimelor date primite de la autorități.

Deși are o populație de 235 de locuitori, Ceru Băcăinți a reușit această „performanță” cu doar 4 infectări raportate, conform modului în care incidența este calculată.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 cumulată la 14 zile este mai mare de 6 la mia de locuitori într-un singur oraş din ţară – Curtici (Arad), a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Electrica Furnizare Discount

Potrivit GCS, incidenţă peste 10 la mia de locuitori nu se mai înregistrează în niciun oraş.

Oraşele cu cea mai mare incidenţă sunt:

* Curtici (Arad) – 6,23

* Miercurea Sibiului (Sibiu) – 5,63

* Geoagiu (Hunedoara) – 5,45

* Valea lui Mihai (Bihor) – 5,36

* Cisnădie (Sibiu) – 4,86

În ceea ce priveşte comunele, cea mai mare incidenţă se înregistrează în:

* Cerbu Băcăinţi (Alba) – 17,02

* Cerbăl (Hunedoara) – 14,53

* Luncoiu de jos (Hunedoara) – 12,3

* Mehadica (Caraş Severin) – 12,12

* Valea Ierii (Cluj) – 11,89

* Aluniş (Cluj) – 11,67

* Sic (Cluj) – 11,52

Citește mai mult

Ştirea zilei

PARADA MILITARĂ de 1 Decembrie: ZERO restricții pentru oamenii care doresc să participe

Publicat

în

PARADA MILITARĂ de 1 Decembrie: ZERO restricții pentru oamenii care doresc să participe

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat că nu vor exista interdicții pentru oamenii care doresc să participe la parada de Ziua Națională, dar aceștia vor trebui să poarte mască și să respecte distanțarea fizică.

CITEȘTE ȘI: PARADA MILITARĂ de 1 DECEMBRIE, la Alba Iulia, ZIUA NAȚIONALĂ 2021: 550 de militari vor defila în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918

„Interdicția de a intra în zonă pentru persoanele nevaccinate se aplică numai zonei oficiale, nu și zonei din apropiere unde stau oamenii.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Acolo se aplică doar regulile de sănătate publică și purtarea măștii care este obligatorie”, a declarat Raed Arafat, duminică, la finalul ședinței de Guvern.

Electrica Furnizare Discount

Citește și: PROGRAM FINAL pentru 1 DECEMBRIE 2021, la Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: paradă militară, concerte de muzică populară și spectacol de drone

În zona oficială și la recepțiile oficiale se poate intra doar cu certificatul verde, iar numărul participanților este limitat, a precizat Arafat.

Sursa: stiripesurse.ro

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare