Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi tineri din Sebeș, ARESTAȚI preventiv, după ce au furat mai multe bunuri din locuințe. Polițiștii i-au prins în flagrant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 5 februarie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au identificat principalii suspecţi de comiterea a trei infracţiuni de furt, săvârşite pe raza municipiului Sebeş, în perioada 27 ianuarie 2017-05 februarie 2017.

În urma cercetărilor s-a stabilit că P.C.P. şi T.N.C., ambii de 20 de ani din Sebeş, au pătruns, în perioada 27.01.2017-04.02.2017, prin efracţie şi escaladare, în interiorul a două locuinţe, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 1900 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În data de 05.02.2017, în jurul orelor 02.00, cei doi tineri au pătruns în acelaşi mod şi în a treia locuinţă, unde au fost prinşi în flagrant de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, activitatea infracţională a celor doi fiind întreruptă.

P.C.P. şi T.N.C. sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Tinerii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș cu propunere  de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, propunere însușită și promovată instanței de judecată, față de care Judecătoria Sebeș a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 zile.

P.C.P. şi T.N.C. au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activității infracționale și recuperării întregului prejudiciu cauzat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii în PRIMA ZI DE PAŞTI: haine noi, ciocnitul ouălor şi scăldatul în apă curgătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii în PRIMA ZI DE PAŞTI: haine noi, ciocnitul ouălor şi scăldatul în apă curgătoare După ce au luat Lumina Sfântă la miezul nopţii şi au dus-o acasă, în suflete, credincioşii ortodocşi sărbătoresc duminică Învierea Domnului. Prima zi de Paşti aduce cu ea şi o serie obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, purtarea hainelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea