Rămâi conectat

Curier Județean

Doi medici noi – specialişti în medicină internă şi chirurgie generală, la spitalul din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi medici noi – specialişti în medicină internă şi chirurgie generală, la spitalul din Cugir

Începând cu data de 9 octombrie 2017, echipa de medici a Spitalului Orășenesc Cugir a fost completată cu  doi  doctori, un medic specialist în medicină internă și un medic specialist în chirurgie generală.

Conducerea spitalului a anuntat ca la sectia de medicina interna a spitalului  va lucra doctorul internist Kruppa Adrian Gabriel.  Doctorul Kruppa Adrian Gabriel  este nascut in Alba Iulia, a trait si crescut in Cugir. A absolvit Colegiul National David Prodan din localitate, dupa care a continuat studiile la Facultatea de Medicina Victor Papilian din Sibiu. A fost medic rezident la Spitalul Clinic Municipal Cluj Napoca, Medicala V. Din ianuarie si pana in septembrie a.c. si-a desfasurat activitatea la Spitalul de boli cronice Campeni.

Doctorul Kruppa isi va desfasura activitatea in cadrul sectiei de interne, in ambulatoriul de specialitate si va efectua de asemenea garzi pe linia de garda interne. ,,Spitalul nostru avea mare nevoie de inca un medic specialist pe sectia interne avand in vedere gradul de adresabilitate ridicat al acestei specialitati. De asemenea, doctorul Kruppa va deservi  si linia  de garda interne a Spitalului Orasenesc Cugir. Venirea doctorului Kruppa la spitalul nostru reprezinta, pentru mine, pe langa aportul calitativ pe care si-l aduce pe sectia de interne, completandu-se cu ceilalti medici de pe interne, policlinica si linia de garda,  o satisfactie suplimentara generata de faptul ca pe noi doi ne leaga o relatie de prietenie de foarte mult timp, fiind colegi de scoala in gimnaziu”, ne-a declarat managerul Spitalului orasenesc Cugir, jr. Florin Arion.

De asemenea, in  Compartimentul de chirurgie isi desfăsoara activitatea si doctorul Sarbovan Fabian Catalin, medic specialist chirurgie generala. Doctorul Sarbovan este nascut in Ghiroda, jud. Timis. A urmat cursurile Facultatii de medicina si farmacie din Timisoara, fiind licentiat in specialitatea chirurgie generala.

Incepand cu luna octombrie 2017 medicul Sarbovan deserveste pacientii Spitalului Orasenesc Cugir, atat in sectia de chirurgie cat si in ambulatoriu si linia de garda. ,,Prin venirea unui al doilea chirurg, care isi desfasoara activitatea in policlinica, incepand cu orele 14.00, consider ca am rezolvat problema pacientilor care necesita consultatii pe linie chirurgicala, dar care nu se pot prezenta in ambulatoriu decat dupa-amiaza, din diverse motive. Astfel asiguram continuitatea serviciilor medicale acoradate in policlinica, de luni pana vineri, in intervalul 07.00- 16.00.”, a mai precizat Florin Arion


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea