Rămâi conectat

Actualitate

Doi elevi cu spirit civic din Roșia Montană, care au găsit un telefon mobil și l-au predat poliției, felicitați de IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi elevi din Roşia Montană au predat la postul de poliţie un telefon mobil ce l-au găsit pe marginea unei străzi din localitate. Poliţiştii au reuşit să identifice  proprietarul telefonului, iar pe cei doi copii i-au felicitat pentru gestul făcut.  

În dimineaţa zilei de 26 aprilie a.c., la Postul de Poliţie Roşia Montană s-au prezentat doi minori, de 8 şi 10 ani, elevi ai şcolii din comună, care au predat un telefon mobil, în valoare de cca. 500 de lei, pe care l-au găsit, în aceeaşi dimineaţă,  în timp ce se deplasau pe un drum din Roşia Montană.

În scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe proprietar căruia i-au restituit telefonul pierdut.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi felicită, în mod public, pe cei doi minori, pentru gestul făcut, dar şi pe părinţii şi profesorii acestora, pentru educaţia ce le-au dat-o.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Pensii mai mari cu 50% începând cu luna septembrie 2024. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii

Nicolae Valentin

Publicat

în

PENSII 2024: Pensii mai mari cu 50% începând cu luna septembrie 2024. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii Șeful Casei de Pensii a anunțat o măsură așteptată de milioane de pensionari: o parte din pensii vor crește cu 50% începând cu luna septembrie 2024. Aflați în cele ce urmează care sunt principalii beneficiari ai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea