Rămâi conectat

Actualitate

Doi elevi clujeni au făcut o „glumă” de 30.000 de lei cu profesoara lor: Părinții vor scoate banii din buzunar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi elevi clujeni au făcut o „glumă” de 30.000 de lei cu profesoara lor: Părinții vor scoate banii din buzunar

După ce a fost ironizată pe rețelele de socializare, o profesoară din Cluj-Napoca va trebui să primească 30.000 lei de la părinţii a doi foşti elevi care au postat pozele trucate.

Cei doi elevi din Cluj-Napoca au publicat pe internet poze cu profesoara lor, pe care le-au editat pentru a o denigra. Incidentul a avut loc în urmă cu cinci ani, în 2018, când acești copii erau în clasa a șaptea.

Elevii au făcut o caricatură jignitoare pe care au răspândit-o ulterior pe grupul de WhatsApp al clasei. Au pus respectiva caricatură ca imagine de grup pe WhatsApp, timp de mai multe zile. Ulterior, au creat și un cont de Facebook cu numele dirigintei, folosind o altă poză insultătoare.

Ofensată de această glumă a elevilor săi, profesoara a deschis un proces și a cerut daune în valoare de 50.000 de lei. În cele din urmă, judecătorii au hotărât că aceasta merită să primească suma de 30.000 de lei, precum și scuze publice într-un ziar local de mare audiență.

De cealaltă parte, părinții buni de plată ai celor doi elevi au încercat să scape de această datorie, spunând că totul a fost o simplă glumă copilărească. Pe parcursul procesului, aceștia au încercat să explice că ceea ce au făcut minorii a fost doar o joacă pentru care au plătit deja prin scăderea notei la purtare.

Totodată, părinții celor doi elevi din Cluj-Napoca au adus argumentul că pagina respectivă de Facebook prin care profesoara a fost insultată a fost ștearsă la scurt timp după ce a fost creată, astfel că elevii nu ar trebui să mai răspundă pentru această faptă, dincolo de scăderea notei la purtare.

Sursa: impact.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Solstițiul de iarnă 2023: Cea mai scurtă zi a anului, cu tradiții și obiceiuri speciale

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Solstițiul de iarnă 2023: Cea mai scurtă zi a anului, cu tradiții și obiceiuri speciale Solstițiul de iarnă 2023, care va avea loc pe 22 decembrie, marchează începutul iernii astronomice. Această zi este cea mai scurtă din an, cu o durată de doar 8 ore și 50 de minute, iar noaptea va fi și mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare