Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbați și un minor cercetați de polițiștii din Alba pentru conducere fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați și un minor au fost depistați în trafic, în cursul zilei de 8 martie, în timp ce conduceau autovehicule fără să dețină carnete de șofer.

Astfel, în jurul orei 18.45, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, pe strada Toporașilor din municipiul Alba Iulia, un autoturism ce era condus de un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 13.20, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce circula, pe raza localităţii Galtiu, cu un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, în jurul orei 22.20, poliţiştii din Baia de Arieş, în timp ce acționau împreună cu poliţiştii din Lupşa, l-au depistat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 98 Lupșa –Muşca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea