Rămâi conectat

Actualitate

Doi bărbați din Sebeș au RUPT în bătaie un tânăr din Sibiu, pe fondul unei certe. Au fost reținuți de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați din Sebeș, cercetați pentru lovire sau alte violențe, au fost reținuți de polițiști. Pe fondul unor discuții contradictorii, l-ar fi agresat pe un cunoscut, chiar în locuința unuia dintre ei.

La data de 25 august 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 50 de ani și față de unul de 21 de ani, ambii din Sebeș, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 21/22 august 2021, în jurul orei 01,00, în timp ce se aflau în curtea locuinței unuia dintre ei, pe fondul unor discuții contradictorii, l-ar fi agresta pe un tânăr de 23 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii.

Potrivit concluziilor medico-legale, victima ar avea nevoie de 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 26 august, cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea