Rămâi conectat

Curier Județean

Directorul Palatului Copiilor din Alba Iulia Dumitru Mălin, declarat cetățean de onoare al orașului Baia de Arieș. Lansare de carte, de zilele orașului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dumitru Malin01Duminică, 27 iulie 2014, în cadrul manifestărilor legate de Zilele Oraşului Baia de Arieş, poetul Dumitru Mălin, director la Palatul Copiilor Alba Iulia a fost declarat cetăţean de onoare al acestui oraş care este şi localitatea sa natală. Cu această ocazie, în prezenţa unui numeros public, dar şi a oficialităţilor locale şi judeţene (preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel, vicepreşedintele CJ Alba Florin Roman, deputatul Ioan Dârzu) a fost lansat şi cel mai recent volum de versuri al poetului Dumitru Mălin, ”Târziu, la capătul speranţei”.

Cartea a fost prezentată de către doamna Mioara Pop, directoarea Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga”, Alba Iulia, după ce primarul oraşului Baia de Arieş, Traian Pandor i-a înmânat poetului, în mod public, diploma de cetăţean de onoare.

În final poetul a recitat din creaţia sa în faţa concetăţenilor veniţi să sărbătorească zilele oraşului şi a mulţumit Primăriei şi Consiliului Local Baia de Arieş pentru onoarea ce i s-a făcut şi de asemenea preşedintelui Ion Dumitrel, Consiliului Judeţean Alba şi Bibliotecii Judeţene Alba pentru sprijinul acordat în ultimii 7-8 ani la tipărirea versurilor poetului Dumitru Mălin.

I-au fost aduse mulţumiri publice şi domnului Dorel Burlan, patronul de la Arieşul Conf. Baia de Arieş, cel care a sponsorizat generos tipărirea celei de a doua ediţii a volumului „Târziu, la capătul speranţei”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Universitatea „1 Decembrie 1918” vrea să acorde 12 burse de performanță științifică. Calendar și condiții de acordare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea „1 Decembrie 1918” vrea să acorde 12 burse de performanță științifică. Calendar și condiții de acordare În ciuda efortului ce trebuie depus pentru obținerea acesteia, cuantumul bursei acordate pentru cercetare este mai mic decât cel al bursei de performanță I sau II! Studenții începând din anul II și masteranzii Universității „1 Decembrie 1918” Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea