Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Din respect pentru organizator, Clement Negruț nu participă neinvitat la dezbaterea privind Roșia Montană

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Clement Negruț nu va participa la dezbaterea privind proiectul minier de la Roșia Montană, organizată de senatorul PNL Teodor Atanasiu, deoarece nu a fost invitat.

Nu pot să mă duc neinvitat pentru că ar fi un afront pentru domnul Atanasiu pentru care eu am respect. Îmi pare rău și chiar m-ar fi interesat să particip, dar dacă domnia sa nu are nevoie de mine ca și coleg de Parlament și în primul rând ca om care cunoaște problema, atunci nu mă duc”, a spus Negruț la conferința de presă de la PMP Alba.

Atât el cât și vicepreședintele organizației, George Costinaș consideră că dezbaterea nu va avea prea mare succes deoarece nu au fost invitați specialiști și pentru că lumea se teme să-și spună punctul de vedere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea