Rămâi conectat

Actualitate

Din noiembrie, salarii mai mari pentru toți lucrătorii din Poșta Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit ministrului pentru Societatea Informațională, Răzvan Cotovelea, salariile tuturor lucrătorilor din Poșta Română vor crește în luna noiembrie.

Mă bucur că am văzut cifrele: 6,5 milioane de euro profit brut până în acest moment pentru Poștă. Estimăm un profit, până la sfârșitul anului, care să depășească 10 milioane de euro, ceea ce ne creează un confort deosebit. Asta înseamnă că, în 2014-2015, nu numai că riscul insolvenței a dispărut, dar vom majora salariile pentru toți factorii poștali, în conformitate cu înțelegerile pe care sindicatul le are, începând de luna viitoare. Asta înseamnă că vom face investiții în echipamemte și toate promisiunile pe care le-am făcut la adresa lucrătorilor din Poșta Română se vor îndeplini. Vă pot spune că majorarea salariilor se va face pe diferite clase. Cei care au salariul cel mai mic vor primi mărirea cea mai semnificativă”, a afirmat Cotovelea, citat de AGERPRES.

Referitor la procesul de privatizare a companiei, ministrul de resort a menționat că, în prezent, Comitetul de privatizare analizează oferta tehnică depusă de către Poșta belgiană urmând ca oferta financiară să fie deschisă ulterior.

Poșta Română este deținută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informațională, în proporție de 75%, și de Fondul Proprietatea (FP) în proporție de 25%. Compania deține cea mai mare rețea de distribuție la nivel național, însemnând peste 80% din totalul subunităților poștale care operează, în prezent, în România. Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poștei Române și peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de rețeaua poștală proprie.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea