Diana Mârza, noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia

Directorul financiar contabil al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Diana Simona Mârza, va prelua funcția de manager după ce a fost admisă la concursul organizat de Consiliul Județean Alba, având un punctaj final de 9,49.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, Diana Mârza a obținut 9,33 la evaluarea proiectului de management și 9,66 la proba de evaluare a abilităților manageriale.

Diana Mârza, directorul financiar contabil al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, a fost singurul candidat înscris pentru funcția de manager al acestei instituții, ocupată în prezent de Nicoleta Coșarcă, al cărei mandat va înceta de drept ca urmare a îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Astfel, funcția de manager va fi preluată de Diana Mârza, care cunoaște activitatea spitalului, fiind de mulți ani în echipa de conducere, alături de Dan Crainic – director medical și Monica Onețiu – director de îngrijiri medicale.

Potrivit declarației de avere pe anul 2018, ec. Nicoleta Coșarcă a obținut, din funcția de manager, anul trecut, suma de 95.997 de lei, ceea ce înseamnă un salariu de circa 8.000 de lei lunar.

În schimb, ec. Diana Mârza a obținut de la spital suma de 85.813 de lei, adică peste 7.100 de lei lunar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...