Rămâi conectat

Ştirea zilei

Diana Mârza, noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul financiar contabil al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Diana Simona Mârza, va prelua funcția de manager după ce a fost admisă la concursul organizat de Consiliul Județean Alba, având un punctaj final de 9,49.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, Diana Mârza a obținut 9,33 la evaluarea proiectului de management și 9,66 la proba de evaluare a abilităților manageriale.

Diana Mârza, directorul financiar contabil al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, a fost singurul candidat înscris pentru funcția de manager al acestei instituții, ocupată în prezent de Nicoleta Coșarcă, al cărei mandat va înceta de drept ca urmare a îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Astfel, funcția de manager va fi preluată de Diana Mârza, care cunoaște activitatea spitalului, fiind de mulți ani în echipa de conducere, alături de Dan Crainic – director medical și Monica Onețiu – director de îngrijiri medicale.

Potrivit declarației de avere pe anul 2018, ec. Nicoleta Coșarcă a obținut, din funcția de manager, anul trecut, suma de 95.997 de lei, ceea ce înseamnă un salariu de circa 8.000 de lei lunar.

În schimb, ec. Diana Mârza a obținut de la spital suma de 85.813 de lei, adică peste 7.100 de lei lunar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea