Rămâi conectat

Curier Județean

Dezbateri furtunoase la Fabrica de Arme Cugir: Consiliul de Administraţie ar putea decide astăzi, numirea unui nou manager general

Ziarul Unirea

Publicat

în

Timp de aproape patru ore, membrii Consiliului de Administraţie de la Fabrica de Arme Cugir au dezbătut problemele destul de delicate cu care de mai multă vreme se confruntă respectiva societate.  În prezenţa administratorului special, dr. ing. Nicuşor Mihai şi a liderului Sindicatului „Apărarea” Cugir, ec. Ioan Neagu consiliul de administraţie a făcut potrivit surselor o analiză destul de severă a situaţiei financiare care ţine pe loc şi influenţează negativ activitatea întregii unităţi, discuţiile pe această temă fiind destul de aprinse.

Nu este prima analiză pe această temă, mai toate reuniunile consiliului de administraţie al fabricii fiind axate în mod principal pe aceleaşi probleme care se referă la: datoriile la stat, obligaţiile faţă de fostele firme care au lucrat pentru Fabrica de Arme, datoriile faţă de Uzina Mecanică Cugir sau faţă de  colaboratori.

Un punct destul de aşteptat a fi luat în discuţie a fost cel cu privire managementul intern al fabricii existând de mai mult timp intenţia numirii unui nou manager general care să conducă activitatea de viitor a societăţii.  Din informaţiile pe care le deţinem până la ora când transmitem spre publicare materialul nu s-a ajuns încă la o înţelegere în ceea ce priveşte cine va fi noul director general al fabricii. Ce se cunoaşte cu certitudine este aceea că în cursa pentru ocuparea acestui post se află ing. Mircea Trifan -şef serviciu la SC Apa CTTA -sucursala Cugir, care este şi liderul organizaţiei locale a PSD şi ing. Nicolae Mihăilesc – director la SC Cugireana SA .

Potrivit informaţiilor, în cursul zilei de azi sau poate al celei de mâine s-ar putea lua o decizie în acest sens având în vedere că urmează noi runde de discuţii pe această temă.  (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Femeie de etnie romă din Sebeș, evaziune fiscală ENORMĂ din afaceri cu fier vechi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie de etnie romă din Sebeș, evaziune fiscală ENORMĂ din afaceri cu fier vechi O femeie din Sebeș, fost administrator al unei societăți comerciale, a fost condamnată definitiv la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Aceasta administra o firmă care colecta fier vechi. Faptele au avut loc în perioada ianuarie 2012 – martie 2015. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea