Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dezamăgire pentru Leontina Fărcaş şi membrii ansamblului “Muguri de Tezaur”, de 1 Decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cunoscuta şi îndrăgita interpretă de muzică populară, Leontina Fărcaş a fost invitată pe data de 1 decembrie să participe, împreună cu Mugurii de Tezaur, la spectacolul folcloric dedicat Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia. Însă, după cum bine ştiţi mulţi dintre voi, cei care aţi participat la spectacolul folcloric din Piaţa Cetăţii, aceştia nu au susţinut niciun spectacol.

 Astăzi, 2 decembrie 2012, am fost contactaţi telefonic de către doamna Leontina Fărcaş, şi iată ce ne-a declarat aceasta în legătură cu cele întâmplate:

 „Deşi am avut în program doar 10 minute acordate, ne-am pregătit cu sfinţenie pentru acest moment, pentru a ne prezenta în faţa naţiunii cu cântecele minunatelor voci ale Mugurilor de Tezaur din cadrul Centrului de Cultură Augustin Bena, dar şi cu „Cântecul Mureşului” dedicat României Mari. Ei bine, surpriză! Cortina s-a tras peste noi. Câtă dezamăgire pentru mine şi pentru copii. Cum să-i înveţi pe aceşti copii să-şi iubească ţara?

 În jurul nostru a fost plin de organizatori, de oameni abilitaţi în prezentarea acestui spectacol, dar nu am fost băgaţi în seamă. Explicaţia…<trebuie dat drumul la focul de artificii ….trebuie să intre concertul de muzică uşoară>. După părerea mea, aceşti copii trebuiau să intre în deschiderea spectacolului, la mijlocul spectacolului sau cel puţin la o oră adecvată ca să poată fi ascultaţi.

 Mai mult, toţi cei care au participat la spectacol, solişti, tineri şi „bătrâni” au fost retribuiţi pentru prestaţia lor, iar noi, nu. Măcar să fi avut mulţumirea, să putem cânta cetăţenilor oraşului Marii Uniri, care ne-au aşteptat cu toată dragostea. Îmi pare rău că i-am dezamăgit, o să le cântăm cu altă ocazie.

 Sunt foarte dezamăgită. Am primit invitaţii din mai multe oraşe ale ţării, însă am preferat să rămânem în capitala istorică a României, la noi acasă. Acum regret. Dezamăgirea este foarte mare pentru ceea ce fac eu pentru acest oraş!”, a declarat Leontina Fărcaş.

FOTO: arhivă

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea