Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deşi Clement Negruţ spune că e de dreapta, la viitoarele alegeri va fi tras pe dreapta politicii locale!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Intimidările marca „Negruţ” nu ne pot opri să ne solidarizăm cu toţi românii care îşi exprimă nemulţumirea  faţă de conducerea execrabilă a ţării, faţă de prăbuşirea  economiei  naţionale,  jefuită premeditat de cei de la PDL, susţinuţi inclusiv de oameni asemenea lui Clement Negruţ. Când ţara este îngheţată, economia e paralizată, iar populaţia este sărăcită de aceşti băieţi deştepţi de la PDL, se pare că aleşii neamului, printre care se află şi Clement Negruţ, nu au capacitatea şi voinţa de a găsi alte soluţii la actuala criză decât atacurile la persoană, la liderii Opoziţiei.
Nu ştim cine este ipocritul, dar cert este că atâta timp cât o persoană îşi câştigă existenţa din mijloace private, nu este plătită de la bugetul statului, deci nu este o căpuşă la buget, aşa cum e cazul lui Negruţ, poate să conducă  orice tip de autoturism îşi permite şi în acelaşi timp poate să implementeze o politică socială. Considerăm că un om politic trebuie să fie realizat material şi  profesional anterior promovării într-o funcţie publică de decizie, pentru că acel om politic trebuie să fie util societăţii valorificându-şi priceperea şi cunoştinţele într-o funcţie şi, la final, tocmai această realizare fără sprijin politic deosebeşte parveniţii de  oamenii capabili din politica românească. Ne  întrebăm, firesc, ce a făcut dl Negruţ înainte de a se bucura de promovări în politică? Instruirea… în dribling şi, mai târziu, driblingul pe scena politică l-au „ajutat” să ajungă în Parlament! Considerăm că talentul său în a juca fotbal cu siguranţă nu-l recomandă pentru a ocupa funcţia de subprefect sau pe cea de deputat. Ca simpli cetăţeni, plătitori de taxe şi impozite, am fi dorit ca un parlamentar, spre exemplu Negruţ, să ne explice cum cheltuieşte cei aproape 20.000 lei/lună din taxele şi impozitele noastre, în funcţia în care a fost ales sau ce proiecte a realizat pentru comunitatea care l-a susţinut, câte acte caritabile a iniţiat din sumele exorbitante care le-a încasat, în loc să arunce cu noroi în liderii Opoziţiei. Pentru noi Negruţ este, din păcate, un personaj tragi-comic. Comic pentru că e un om al contradicţiilor, este un etern nehotărât şi revoltat, cu jocuri gen „uite demisia, nu e demisia” şi tragic pentru partidul  care l-a susţinut. PDL a susţinut încă un om nepotrivit în Parlamentul României, care  imediat ce s-a văzut în funcţie s-a umplut de aroganţa puterii şi a început să-i atace tocmai pe cei de care s-a folosit pentru a ajunge deputat.
Îi recomandăm lui Negruţ să citească o carte despre doctrine politice, înainte de a mai lansa alte acuzaţii şi probabil va învăţa şi dânsul că nu trebuie să fii sărac pentru a face o politică socială. Prin urmare, iată că driblingul nu-i e de ajuns pentru a se menţine în viaţa politică! Din fericire, societatea are capacitatea de a cerne grâul de neghină şi deşi Negruţ se consideră un om de dreapta, la viitoarele alegeri aceeaşi societate îl va trage pe dreapta  politicii locale.

Biroul presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea