Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Derby de derby în Liga a IV-a: Euro Şpring – Viitorul Sântimbru, sau campionii europeni versus fraţii Hălălae

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 11.00, la Şpring, în cadrul etapei a 7-a din Liga a 4-a este meci mare. Se înfruntă primele două clasate în ierarhie, liderul Euro (cu un joc mai puţin) şi Viitorul Sântimbru, ocupanta locului secund, aflate la egalitate de puncte, 15, înaintea disputei incendiare. Dan Comsa Viitorul Santimbru 41Combatantele au pretenţii de accedere în eşalonul terţ, iar jocul direct reprezintă un prilej potrivit de a da lovitura unei contracandidate. Amfitrionii se mândresc cu prezenţa în efectiv a campionilor europeni la minifotbal, Mircea Popa (4 titluri continentale) şi Gabriel Tănase (două trofee), în vreme ce Viitorul replică prin fraţii Cornel şi Eugen Hălălae.

*Florin Berţa: “Confruntare a adevărului”

În ediţia precedentă, sprinjenii au câştigat cu 2-0 la Sântimbru şi au remizat, scor 2-2 cu Viitorul, pe propriul teren. Acum invincibila formaţie din Şpring are probleme de efectiv: Corcoveanu (mâna ruptă) şi Tecoanţă (întindere la inghinali), însă au revenit din Germania Mihaiu şi Mercurean. “Va fi o confruntare a adevărului, o dispută pe care trebuie să o câştigăm. Toate întâlnirile sunt dificile, dar o să apese şi miza jocului. E nevoie de concentrare, să abordăm serios partida şi să respectăm adversarul”, a spus Florin Berţa, “principalul” gazdelor, care se bazează foarte mult pe secundul Florin Ciucur, localnicul ce-l ajută foarte mult prin studierea adversarilor. “Sântimbru are mijlocaşi şi atacanţi periculoşi, dar sper să nu ne surprindă”, a conchis Berţa.

*Dan Comşa: „Acum aflăm dacă merităm locul întâi”

În calitatea sa de oficial al formaţiei Şurianu Sebeş, Dan Comşa a reuşit o dublă victorie în campionatul anterior: 2-0 şi 6-0 şi nădăjduieşte să perpetueze tradiţia pozitivă. „Mergem să câştigăm, să dovedim într-un joc de «care pe care» dacă merităm, să nu, să fim pe locul întâi”, a precizat tehnicianul Sântimbrului, care a suferit un eşec, 0-2, pe „Cetate”, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, meci disputat în aceleaşi condiţii organizatorice, sâmbăta, la ora 11.00. „Euro reprezintă o echipă organizată, elemente foarte importante în planul tactic fiind prezenţele celor doi campioni europeni, Mircea Popa şi Gabriel Tănase”, a declarat Dan Comşa. Ambii antrenori au fost instalaţi la cârma celor două formaţii înaintea debutului actualei stagiuni din Liga a IV-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea