Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul PMP de Vaslui Corneliu Bichinet și-a deschis cabinet parlamentar în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De o luna de zile prin aprobarea Biroului Permanent  al Camerei Deputatilor, domnul Corneliu Bichinet  deputat de Vaslui a deschis un cabinet parlamentar in judetul nostru.

Programul de lucru al cabinetului parlamentar, de la sediul PMP din Alba Iulia, este urmatorul:

Luni             9-13

Marti           9-13

Miercuri      10-14

Vineri           10-14

In saptamana care a trecut, deputatul Corneliu Bichinet a avut o declaratie politica, prin care i- a cerut  Primulu-i Ministru al Romaniei, doamna Viorica Dancila sa se implice alaturi de domnul Presedinte Klaus Iohannis, in sprijinirea românilor basarabeni, in dorinta lor fireasca de Unire cu Romania .

De asemenea deputatul Corneliu Bichinet, a avut o interpelare , adresata Ministrului Finantelor ce a avut drept  tema, recuperarea baniilor de la cei ce au facut evaziune fiscala si au jefuit Romania . Aceste sume ar trebui investite in infrastructura rutiera.

In acelasi timp deputatul Corneliu Bichinet, a participat la doua emisiuni tv si a avut patru interventii pe probleme  legislative in Plenul Camerei Deputatilor.

Biroul de presa al PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea