Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Deputatul PDL Clement Negruț nu crede că lucrările la autostrada Sebeș-Turda vor demara în acest an

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*”Vreau să-i văd cu excavatorul în brazdă!”

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruț, a atras atenția astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că la nivel guvernamental nu se discută despre demararea lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda. Acesta a arătat că miniștrii Fenechiu și Chițoiu au vorbit strict despre lucrări la autostrăzile Comarnic – Brașov, Craiova – București și tronsonul de 12 km de la Ploiești.

Nu s-a spus nimic despre autostrada Sebeș – Turda. Eu am fost unul dintre cei care în campania electorală am spus că indiferent cine va veni să guverneze, dacă va fi un Guvern responsabil și cu viziune este absolut necesar să faci legătura între tronsonul de autostradă Transilvania și culoarul IV. Vedem că de fapt acestea sunt povești în momentul de față. O încercare de a fi prezent în spațiul public cu niște iluzii. Eu îi rog pe oamenii aceștia să fie foarte serioși și să se aplece cu maximă responsabilitate asupra a ceea ce trebuie finalizat. Noi nu avem finalizat tronsonul de autostradă Orăștie-Sibiu și tronsonul foarte important, care ne interesează penoi, de la Vințișoara la Cunța, și vorbim de altă autostradă!”, a spus Clement Negruț.

Deputatul democrat-liberal consideră că recentul anunț făcut de Comisia Europeană privind banii alocați pentru autostrada Sebeș-Turda nu este relevant în condițiile în care, dacă lucrările vor demara în luna septembrie așa cum susțin liderii USL Alba, nu a fost lansată nicio licitație în acest sens.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea