Deputatul Florin Roman îi solicită premierului să răspundă la câteva întrebări legate de organizarea Centenarului Marii Uniri

Prin intermediul unei interpelări, deputatul PNL Florin Roman i-a adresat premierului Viorica Dăncilă câteva întrebări referitoare la componența Comitetului interministerial dedicat Centenarului Marii Uniri și a organizării acestui important eveniment:

”- Este oare firesc ca în acest comitet să nu fie nici măcar cu statut de invitați conducătorii Primăriei Alba Iulia și ai Consiliului Județean Alba, în condițiile în care Alba Iulia este Capitala Marii Uniri, capitala de suflet a românilor?
– Cum credeți că vor fi corelate eforturile comune ale Guvernului și ale administrației publice locale din Alba Iulia, cu ocazia Anului Centenarului și a marii sărbători de la 1 decembrie 1918, când sute de mii de români vor fi prezenți la Alba Iulia?
– Având în vedere gravele întârzieri în aprobarea programului de evenimente destinate Centenarului Marii Uniri, dar și bâlbele Ministerului Culturii și Identității Naționale, vă întreb care este termenul pentru demararea lucrărilor la monumentul dedicat aniversării a 100 de ani de stat unitar modern?
– De asemenea, vă rog să-mi precizați, doamnă prim-ministru, dacă pentru Guvernul pe care îl conduceți Alba Iulia există doar de Ziua Națională, o dată în an? Sunt profund îngrijorat, în calitate de deputat de Alba, din cauza faptului că, înainte cu 8 luni de 1 decembrie 2018, Guvernul nu a stabilit niciun calendar, niciun eveniment, iar bugetul este inexistent pentru Ziua națională de la Alba Iulia!”.

ELIT

Deputatul menționează că solicită răspunsul în scris, la această interpelare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Hey 26 martie 2018 at 14:25

Ce faci domnule Florinel, ai început sa îl copiezi pe domnul Dirzu, cu întrebările adresate miniștrilor, diferența e ca pe el îl preocupa lucruri concrete care au legătură cu cetățenii,în schimb pe dumneavoastră interesează manifestări de 1 decembrie, când in tara sunt probleme mult mai grave pe care bănuiesc ca incearca sa le soluționeze guvernul și doamna prim ministru.

crestinu` si....nu prea 26 martie 2018 at 15:45

Liberalii nu mai au un alt deputat (ori senator!) inafara de piticul atomic ??? Ori….asta plateste asa de bine incat „uniristii” nu mai pot de dragul lui ???? Haaa…???

Mitica 26 martie 2018 at 17:51

De ce s-a scumpit shaorma?

1 28 martie 2018 at 9:30

Bai shaorma, daca te agiti pentru unire asa cum te-ai agitat la greva foamei, las-o balta! Mult scandal pentru un fas.
Si mai schimba repertoriul, esti penibil.

atomistu`oengist 28 martie 2018 at 16:24

Numa` daca mai faci o greva a foamei ! De …minim 2 ore – dupa masa !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...