Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Călin Potor se întoarce la prima dragoste: „Probabil în prima săptămână din aprilie voi lucra din nou la UPU”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin Potor03Deputatul PSD, Călin Potor a anunţat săptămâna trecută că vrea să-şi reînceapă activitatea de medic la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, dar de această dată în calitate de voluntar. Potor a primit răspuns pozitiv de la Colegiul Medicilor şi „probabil în prima săptămână din aprilie voi lucra din nou la Unitatea de Primiri Urgenţe”.

Pentru a putea însă să înceapă efectiv activitatea de voluntariat, medicul primar specialist în urgențe  medico-chirurgicale Călin Potor este obligat să își reînnoiască atestatul profesional, pentru că activitatea medicală i-a fost întreruptă mai bine de 5 ani, conform reglementărilor Colegiului Medicilor din România.

Cei care merg voluntari acolo, merg pentru a face o practică şi apoi să rămână în instituţie. Gândul meu este, având poate mai multa experienţă decât colegii mei mai tineri să pot ajuta Unitatea de Primiri Urgenţe. Poate am învăţat să respect mai mult şi să mă comport mai frumos cu pacienţii. Poate din acest punct de vedere va fi un câştig pentru UPU. Nu este tot una să-i spui un pacient: ocupă loc! Eu o să-i spun sărut mâna luaţi loc, eu sunt medic la UPU, numele meu este Călin Potor, o să facem o serie de analize. Comunicarea nu poate fi în exces acolo, trebuie să comunici mult, să comunici bine, şi să ajungi la sufletul pacientului, iar rezultatele se vor vedea. Am colegi care lucrează ca şi medici, jumătate de normă”, a explicat Călin Potor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea