Deputat PNL Florin Roman: ”Olguța Vasilescu și Sorina Pintea recunosc că Legea salarizării și Regulamentul de sporuri sunt discriminatorii”

Paul Voicu - Primar 2020

Cea mai mare promisiune electorală a PSD “Cresc salariile în sănătate” s-a transformat în cea mai mare minciună a PSD “Scad salariile în sănătate”! Asta cel puțin pentru 8 categorii profesionale.

După ce au declarat în mod repetat că Legea salarizării nu se schimbă, Olguța Vasilescu și Sorin Pintea au fost obligate de realitate să accepte că trebuie modificată din nou. A treia oară de la promulgare.

ELIT

Deși PNL a semnalat nefuncționalitatea legii, a depus amendamente pentru categoriile afectate, a semnalat inechitatea dintre moașe și asistenți medicali, toate acestea au fost respinse de majoritatea PSD-ALDE. Acum, prin măsurile adoptate, cele două doamne vin și recunosc că soluțiile PNL și ale Sanitas au fost corecte, așa cum a fost propunerea privind acordarea diferențiată a sporurilor, în funcție de mono-specialitate.

Din păcate, haosul din salarizarea sănătății nu s-a terminat. Până în iunie, oamenii vor continua să piardă la leafă, sumele compensatorii fiind doar cârpeli care “pansează” rănile, dar care nu vindecă boala. Nu se știe încă dacă aceste sume sunt sau nu luate în calcul la vechime sau la contribuții. Și mai mult de asta, biologii, biochimiștii așteptau rezolvarea salariilor de încadrare, iar personalul Tesa e, în continuare, lăsat de izbeliște.

Mihail David - 2020

Haosul generat în sistemul de salarizare publică ar trebui asumat, în mod firesc, prin demisia Olguței Vasilescu. Cu toate acestea, doamna ministru continuă să cârpească. Așa că, ne așteptăm ca și mult trâmbițata Lege a pensiilor să arate după chipul și asemănarea Olguței!

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD?

Deputat PNL Florin ROMAN

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

sindicalistul vesel 9 mai 2018 at 16:38

Piticut, in sanatate cca 7000 de infirmiere, brancardieri, laboranti si fizicieni au avut (din cauza transferarii obligatiei de plata!) scaderi de salarii ! Cu….500-700 lei ! Restu`, adica in jur de 200.000 au avut cresteri ! Doctorii chiar…extrem de mari !

cititor 9 mai 2018 at 19:07

Nu-ti mai raci gura ca „piticut” este bolnav de ura. El chiar crede ca daca va ajunge PNL la guvernare va curge „lapte si miere”… insa romanii isi vor lua o noua m**e ca si in mai 2010!

pentru contra, da`...ma abtin 11 mai 2018 at 17:50

Baih pitic atomic, da-i dom`le in gat ! La CNCD ! Ca vad ca unguru` Azstalos a trecut de partea exploatatorilor, facand pe el de frica cu ocazia amendarii sasalaului !!1

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...