Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: ”Olguța Vasilescu și Sorina Pintea recunosc că Legea salarizării și Regulamentul de sporuri sunt discriminatorii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai mare promisiune electorală a PSD “Cresc salariile în sănătate” s-a transformat în cea mai mare minciună a PSD “Scad salariile în sănătate”! Asta cel puțin pentru 8 categorii profesionale.

După ce au declarat în mod repetat că Legea salarizării nu se schimbă, Olguța Vasilescu și Sorin Pintea au fost obligate de realitate să accepte că trebuie modificată din nou. A treia oară de la promulgare.

Deși PNL a semnalat nefuncționalitatea legii, a depus amendamente pentru categoriile afectate, a semnalat inechitatea dintre moașe și asistenți medicali, toate acestea au fost respinse de majoritatea PSD-ALDE. Acum, prin măsurile adoptate, cele două doamne vin și recunosc că soluțiile PNL și ale Sanitas au fost corecte, așa cum a fost propunerea privind acordarea diferențiată a sporurilor, în funcție de mono-specialitate.

Din păcate, haosul din salarizarea sănătății nu s-a terminat. Până în iunie, oamenii vor continua să piardă la leafă, sumele compensatorii fiind doar cârpeli care “pansează” rănile, dar care nu vindecă boala. Nu se știe încă dacă aceste sume sunt sau nu luate în calcul la vechime sau la contribuții. Și mai mult de asta, biologii, biochimiștii așteptau rezolvarea salariilor de încadrare, iar personalul Tesa e, în continuare, lăsat de izbeliște.

Haosul generat în sistemul de salarizare publică ar trebui asumat, în mod firesc, prin demisia Olguței Vasilescu. Cu toate acestea, doamna ministru continuă să cârpească. Așa că, ne așteptăm ca și mult trâmbițata Lege a pensiilor să arate după chipul și asemănarea Olguței!

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD?

Deputat PNL Florin ROMAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea