Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Deputat al USR PLUS, împotriva vaccinării obligatorii: „Poate ar trebui să lăsăm cetățenii să aleagă între viață și moarte, va fi selecție naturală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Deputat al USR PLUS, împotriva vaccinării obligatorii: „Poate ar trebui să lăsăm cetățenii să aleagă între viață și moarte, va fi selecție naturală”

Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS a declarat faptul că deși s-a vaccinat, nu este „un fanatic al vaccinării” și nu intenționează să voteze un proiect de lege pentru introducerea vaccinării obligatorii. 

„Nu pot sări peste argumentul suprem al vaccinării, limitarea mortalității. Eu nu sunt un fanatic al vaccinării. Dacă ar exista un tratament dovedit mai eficient, nu m-as vaccina, și doar să nu mai văd atâta dezbinare.

Scopul certificatului ar fi, dar încă nu este, un instrument de a limita răspândirea bolii. Ideal este ca societatea sa nu-l vadă ca un instrument al unui stat dornic să limiteze drepturi, ci un stat preocupat de protecția cetățenilor.

Peste 50% din cetățeni sunt însă neîncrezători în vaccin și în certificatul verde, avem o neîncredere cronică în statul român. Eu sunt vaccinat cu 2 doze și trecut prin boală, familia mea este vaccinată, nu voi vota niciodată un proiect de obligativitate a vaccinării, poate ar trebui să lăsăm cetățenii să aleagă între viață și moarte, va fi selecție naturală, funcționează deja.

Vă doresc sănătate și înțelepciune să vă sfătuiți cu medicul dumneavoastră și să luați cea mai bună decizie pentru dumneavoastră și cei dragi!”, i-a scris Ungureanu, pe pagina sa de Facebook, unui internaut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea