Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Decizii politice stabilite într-o bază militară. Social –democraţii se reunesc în Arsenal Park, din Orăştie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 05-arsenal-park-copySocial –democraţii conduşi de Victor Ponta au luat o decizie inedită de a organiza şedinţa extinsă a Comitetului Executiv Naţional al PSD într-o locaţie „militarizată”: Arsenal Park din Orăştie.

 Potrivit unor informaţii pe surse, social –democraţii se întâlnesc în parcul cu tematică militară de la Orăştie pentru a stabili reperele strategiei care va fi folosită în campania electorală din toamna acestui an, pentru alegerile prezidenţiale.

 Alegerea locaţiei -Arsenal Park Orăştie- pare să aibă legătură cu preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, care a petrecut aici, cu familia şi prietenii, Crăciunul şi revelionul trecut. Şedinţa lărgită a Comitetului Naţional al PSD va avea loc mâine, 30 iunie 2014. La aceasta vor participa preşedinţii de organizaţii judeţene, preşedinţii de consilii judeţene, parlamentarii PSD şi alţi lideri de la centru şi din teritoriu. Pe lângă discutarea strategiei electorale pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, social-democraţii vor aproba şi Regulamentul de organizare al alegerilor interne din partid pentru desemnarea candidatului PSD la funcţia de preşedinte al României.

  În fapt, marea şedinţă care se va desfăşura la Arsenal Park, la Orăştie, reprezintă şi o instruire pregătitoare în vederea reunirii, în data de 1 august 2014, în şedinţa Consiliului Naţional al PSD, reuniune ce va pregăti congresul PSD ce va avea loc la începutul lunii septembrie.

   Locaţia aleasă se extinde pe 88 de hectare, fiind situată in mijlocul unei păduri de la marginea municipiului Orăştie. Aleiile complexului turistic sunt străbătute de tunuri, taburi, transportoare şenilate, mitraliere şi tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, un avion şi un elicopter, arsenalul reprezentând cel mai mare muzeu de tehnică militară din România deschi publicului. Locul este un un complex de vacanţă  prevăzut cu o sală de conferinţe, locuri de cazare pentru 200 de persoane, locuri de distracţie, etc.  (C.P)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea