Rămâi conectat

Politică Administrație

De ce Dan Vîlceanu nu știa cât e salariul minim net? Explicațiile lui Rareș Bogdan: ”Nu suntem la Cine ştie câştigă sau la Roata Norocului”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De ce Dan Vîlceanu nu știa cât e salariul minim net? Explicațiile lui Rareș Bogdan: ”Nu suntem la Cine ştie câştigă sau la Roata Norocului”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, se declară convins că noul ministru al Finanţelor Publice, Dan Vîlceanu, cunoştea care este valoarea salariului minim net pe economie, dar că acesta „s-a încurcat”.

Rareş Bogdan afirmă, referindu-se la situaţia în care s-a aflat marţi ministru Finanţelor, că „nu suntem la «Cine ştie câştigă» sau la «Roata Norocului»”.”Eu le cer oamenilor puţină răbdare. Iar colegilor mei le spun, am destul de multă experienţă în comunicare, pentru că am lucrat 15 ani în presă (…). Eu le spun aşa: nu suntem la «Cine ştie câştigă» sau la «Roata Norocului».

Trebuie să înţeleagă că sunt miniştri şi miniştrii răspund la întrebări, fac, dar nu trebuie să vină să ne spună acuma toate detaliile. Sigur că acolo sunt convins că s-a încurcat, nu e o chestie de rea voinţă, sau că nu ştia cât e salariul minim pe economie”, a declarat Rareş Bogdan, marţi seară, într-o emisiune la B1 Tv.

Noul ministru de Finanţe, Dan Vîlceanu, a avansat marţi mai multe sume, întrebat cât este salariul minim net. „Cred că este 1.600 lei”, a spus acesta. În realitate, este 1.386 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea