Rămâi conectat

Curier Județean

De 1 Decembrie: Tinerii basarabeni din toată ţara vor sărbători “Marea Unire” la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

*Depuneri  de coroane şi  flash-moburi cu basarabeni în Cetatea Alba Carolina

De 1 Decembrie,  în timpul programului pregătit de Consiliul Judeţean Alba, Organizaţia Studenţilor şi Liceenilor Basarabeni (O.S.L.B.) împreună cu  Federaţia Asociaţilor de Basarabeni (FAB) România va depune coroane la busturile regretatelor personalităţi care au avut credinţă şi dragoste  faţă de poporul român, Mihai Viteazul, Mihai Eminescu şi Grigore Vieru, iar pe parcursul zilei veţi avea ocazia să fiţi prezenţi la organizarea flash-moburilor în diferite zone ale Cetăţii Alba Carolina şi în centrul oraşului, surpriza urmând a fi flash mobul de bază din această zi, care va avea loc în Piaţa Toboşarului din Cetate, la ora 12.30. Basarabenii din toate colţurile României se vor alătura organizaţiei O.S.L.B. pentru a constitui un tot întreg. 14 organizaţii intenţionează să imprime sărbătorii de 1 Decembrie spiritul şi sentimentul de recunoştinţă pentru trecut şi străbuni.

O.S.L.B. împreună cu FAB România te invită şi pe tine să fii martorul  momentelor frumoase care se vor organiza: „ Vino împreună să dăm frâu liber emoţiilor şi amintirilor că poporul român rămâne a fi unit prin aceeaşi limbă, credinţă, tradiţie şi istorie. Vino şi fii alături  în momentele amintirii istoriei, a anului care, în istoria poporului român, rămâne a fi anul încununării victorioase  a lungului şir de lupte, sacrificii umane şi materiale. Te aşteptăm pe tine, cel care sărbătoreşti triumful idealului naţional, să savurezi din momentele frumoase pe care le-a pregătit  O.S.L.B . în această zi. O zi ce cu siguranţă va rămâne memorabilă pentru oricare dintre cei ce vor asista la această sărbătoare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea