Rămâi conectat

Ştirea zilei

De 1 Decembrie, la Alba Iulia: ”Emotion Romania” – spectacol pirotehnic eveniment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Culorile steagului României vor rămâne întipărite în inimile participanților la “Festival de România”

Artificiile, mici miracole de mari dimensiuni, vor transforma pietonala Mihai Viteazul într-o epopee epică, un fir artistic țesut prin spațiu și timp, care va duce publicul pe casacade luminoase jucause, interactive, ce încântă simțurile. “Emotion Romania”, un spectacol unic dedicat spiritului românesc va fi o alegorie pirotehnică a unității naționale.

24 de reflectoare uriașe vor genera efecte speciale ieșite din comun, o coloană sonoră plină de emoție și sunet românesc, o avalanșă de artificii roșii, galbene și albastre, sunt doar o parte din surprizele pe care le promit organizatorii pentru seara de 1 Decembrie, începând cu ora 20.20.

Am creat acest proiect absolut unic tocmai pentru a marca așa cum se cuvine acest moment sublim din istoria țării și a Cetății. Suntem convinși că acest spectacol va încânta audiența și va trezi spiritul românesc din fiecare dintre noi. Am pregătit efecte vizuale ce nu s-au mai văzut în România și tot spectacolul va avea o puternică amprentă românească, autentică.” declară organizatorii.

Focul de artificii va avea vizibilitate maximă de pe pietonala Mihai Viteazul, cu focus spre Poarta a III-a.

Efecte pirotehnice spectaculoase vor inunda cerul și Piața Cetății, sâmbătă, 30 noiembrie de la ora 19.00 odată cu începerea spectacolului de dans cu foc, artificii şi muzică live “Dansul zmeilor”. Inspirat de ritualurile româneşti străvechi, pe care le dezvoltă în forme artistice moderne, show-ul celor de la Crispus și Cobzality este un dans al focului și al puterilor lui miraculoase.

Pyro Events Team – Fireworks Design, realizator al show-ului, este lider național în domeniul spectacolelor pirotehnice și activează din 2006, de atunci și până astăzi reușind să-și pună amprenta asupra peste 650 de spectacole pirotehnice în România și Uniunea Europeană.

În 2013, Pyro Events a fost premiată la festivalul de artă pirotehnică ELK din Polonia, a fost partener logistic la Münchner Sommernachtstraum 2013 în Germania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea