Rămâi conectat

Sport

Dăscălescu şi Nichimiş înzăpeziţi la Bucureşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Casa Fotbalului din Bucureşti a găzduit ieri, 13 februarie a.c., întruniri cu membrii afiliaţi ai FRF, reprezentanţi ai cluburilor de Liga a 2-a, de fotbal feminin şi ai cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori, urmate de Adunări Generale de alegeri a reprezentanţilor respectivelor eşaloane competiţionale în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, mandatul acestora fiind de doi ani (cluburile de Liga a 2-a alegându-i pe Cornel Şfaiţer, FC Botoşani şi Gheorghe Constantin, CS Gaz Metan Severin). La respectiva întâlnire au participat şi Iulian Nichimiş, secretarul general al AJF Alba, împreună cu Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al FC Unirea Alba Iulia, cei doi întâmpinând dificultăţi reale de a ajunge acasă, datorită ninsorilor abundente. „Ne-am înzăpezit în timp ce încercam să ieşim din Bucureşti. Traficul este blocat, sufocat, am făcut 9 kilometri în zona Băneasa într-o oră şi jumătate. Se circulă în condiţii foarte dificile”, a declarat Dăscălescu.
lSe amână returul
Terenurile acoperite de zăpadă şi drumurile închise în Oltenia şi Moldova ar putea duce la amânarea startului returului în ligile a 2-a şi a 3-a. prima rundă în respectivele eşaloane fiind fixată în 2 şi respectiv 3 martie. „Dacă vremea va fi la fel ca în momentul de faţă e clar că nu se poate relua campionatul. Săptămâna viitoare se va decide dar probabil se va amâna startul returului cu o săptămână. Pe 17 februarie este programată o şedinţă a Comitetului Executiv şi atunci se va stabili”, a spus un reprezentant al eşalonului secund. Altfel, după ce jocul de verificare dintre Sănătatea Cluj şi FC Unirea Alba Iulia a fost anulat, tot din motivul vremii nefavorabile nici întâlnirea de astăzi dintre CS Zlatna şi Seso Câmpia Turzii nu se va mai disputa, terenurile fiind la limita impracticabilului.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea