Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

”Dăruind, vei dobândi”: Concert de colinde cu scop caritabil, duminică, la Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cu binecuvântarea  Înaltpreasfinției Sale IRINEU, Arhiepiscopul Alba Iuliei și la inițiativa unor oameni minunați, Protopopiatul Ortodox Alba Iulia în colaborare cu Parohia Ortodoxă Alba Iulia – Platoul  Romanilor va organiza și anul acesta un concert de colinde cu scop caritabil intitulat sugestiv „Dăruind, vei dobândi!”, duminică 4 decembrie 2016, începând cu orele 12.00, la Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” din municipiul Alba Iulia (Schit).

seara de colinde Teleac10Aflat deja la cea de-a doua ediție, evenimentul caritabil va fi susținut de către interpreții de muzică populară: Ina Todoran, Oana Bozga Pintea, Sebastian Stan și Gabriel Bucur și se adresează celor care iubesc arta, dar și pe cei aflați în nevoi. Scopul este unul umanitar și vizează implicarea semenilor în viața și susținerea celor ocrotiți în așezămintele sociale, de la copii cu dizabilități la tineri, bolnavi sau vârstnici, care au nevoie de căldura noastră sufletească și de darul nostru, fiecare ediție fiind dedicată  unui așezământ social.

După ce anul trecut, la prima ediție, tinerii interpreți alături de participanți au sprijinit două Case de tip familial din Alba Iulia și un beneficiar cu o intervenție chirurgicală complexă efectuată cu succes în statele Unite ale Americii, anul acesta evenimentul are în vedere Casele de tip familial „Adolescența” și „Izvorul Tămăduirii” din cartierul Oarda de Jos, așezăminte care ocrotesc 24 de copii și tineri. Cele două așezăminte sunt coordonate de către Părintele profesor Dan Ioan Mihail, paroh în parohia Oarda de Jos.

Mulțumim organizatorilor și participanților la eveniment și rugăm pe Domnul Slavei să răsplătească pe toți binefăcătorii celor aflați în nevoi care primesc pe această cale puțin din sufletul și din viața noastră, făcându-le sărbătorile mai liniștite.

Preot Teofil Grigore Slevaș,

Protopop al Alba Iuliei

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru două posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru două posturi: Ce locuri sunt disponibile Două posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locurile de ofițer specialist control și activități preventive și un subofițer, asistent medical principal, în cadrul Centrului Operațional. Ultima săptămână în care te mai poți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea