Rămâi conectat

Societate

„Dark Bombastic Evening” 2013: Trupa Solefald a confirmat prezenţa la Alba Iulia

Publicat

în

„Dark Bombastic Evening” se va organiza pentru a V-a dată la Spaţiile Ryma din Cetatea Alba Carolina. Organizatorii au făcut public numele primei trupe care a confirmat prezenţa. Este vorba despre Solefald, o trupa norvegiană inovatoare de avant-garde metal / black metal, formată în 1995.

„Anul acesta vom avea circa 20 de trupe diferite ca sonorităţi muzicale, peste 100 de muzicieni talentaţi, unii puţin cunoscuţi, alţii complet necunoscuţi, ce vin din toate colţurile Europei la un nou ritual DBE, un eveniment ce ne place să credem că poate deveni “o frumoasă tradiţie” în inimile celor prezenţi. Vor fi trupe care vor susţine primul lor concert din carieră, altele vor cânta pentru prima dată în Romania. Vor reveni doar 2 trupe ce au mai fost prezente la DBE, de data aceasta cu ceva nou şi interesant, atât muzical cât  şi vizual”, spun organizatorii.

Festivalul „Dark Bombastic Evening” va avea loc în perioada 15 – 17 august, în Spaţiile Ryma.

Electrica Furnizare Discount

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO| SCANDAL cu insulte și acuzații de agresiune la Ocoliș: Jumătate din membrii filialei USR Baia de Arieș și-au dat DEMISIA, în solidaritate cu președintele

Publicat

în

În urma scandalului de duminica trecută de la Ocoliș dintre președinții USR Alba Iulia și Baia de Arieș, aproximativ jumătate din membrii filialei din Apuseni și-au înaintat demisia din partid. Totodată, se pare că demisiile au fost depuse chiar a doua zi de dimineață, iar aceste retrageri au afectat chiar și conducerea acestei organizații.

Reamintim faptul că în urma inundațiilor devastatoare de la Ocoliș din urmă cu două săptămâni, în sprijinul celor afectați au intervenit Guvernul României cu premierul Florin Cîțu și încă 3 miniștri, numeroase instituții ale statului, diferite organizații și ONG-uri, partide politice, precum și numeroși cetățeni sau voluntari.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL cu insulte și acuzații de agresiune în Munții Apuseni. Președinții USR Alba Iulia și Baia de Arieș s-au certat pe cine este „mai harnic” să-i ajute pe moți

Printre cei care au venit să-i sprijine pe sinistrați s-au regăsit și USR Alba, care a trimis reprezentanți atât de la Alba Iulia, cât și din alte organizații, cum a fost cea din Baia de Arieș.

Electrica Furnizare Discount

Ulterior, duminica trecută, la Ocoliș, între președinții USR Alba Iulia și Baia de Arieș a apărut o ceartă cu insulte și acuzații de agresiune, așa cum se poate vedea în articolul de aici: https://ziarulunirea.ro/video-scandal-cu-insulte-si-acuzatii-de-agresiune-in-muntii-apuseni-presedintii-usr-alba-iulia-si-baia-de-aries-s-au-certat-pe-cine-este-mai-harnic-sa-i-ajute-pe-moti-724143/, iar în urma acestui scandal aproximativ jumătate din membrii filialei din Baia de Arieș au demisionat din partid.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Un stâlp de electricitate a „leșinat” în comuna Vadul Moților. Operatorul nu intervine de mai bine de o lună

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Un stâlp de electricitate a „leșinat” în comuna Vadul Moților. Operatorul nu intervine de mai bine de o lună

Un cititor ZiarulUnirea.ro ne semnalează o problemă a infrastructurii de distribuție de energie electrică din comuna Vadul Moților, satul Popeștii de Sus. Acesta susține că a făcut nenumărate sesizări operatorului, dar acesta, prin canalul de comunicare telefonic, nici măcar nu îi mai răspunde.

Stâlpul ce ar trebui să susțină rețeaua electrică din zona este al doilea după casa cititorului, iar acesta declară că toată greutate aplanează asupra următorului stâlp, ce este de asemenea în pericol să cadă în scurt timp, totodată acesta spune că problema nu este un caz singular în zonă, iar un număr destul de mare de stâlpi meniți să susțină rețeaua electrică prezintă probleme similare.

Citește și: Curentul a „ars-o” pe o albaiuliancă : factură de 42000 de euro pentru un apartament. „Aveți grijă la contoarele electrice” 

Situația se confirmă a nu fi singulară, în mediul de socializare mai multe persoane ce locuiesc în aceași zonă, ori în comună, semnalează probleme similare și un comportament al operatorului leit cu cel invocat de persoana ce ne-a semnalat lipsurile infrastructurii de distribuție de electricitate din comuna Vadul Moților.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Monden-Clubbing

Liber la Untold! Număr limitat de abonamente disponibile pentru ediția din 2021

Publicat

în

Fanii UNTOLD au primit o veste mult așteptată! Autoritățile au anunțat că începând cu data de 1 august, accesul la evenimentele mari, de tip festival, va fi permis pentru toți participanții, după cum urmează:

  • persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Toți cei care au cumpărat abonamente sau bilete au în acest moment garanția că accesul în perimetrul festivalului UNTOLD se va face pentru absolut toate persoanele care fie sunt testate negativ, fie fac dovada ca au trecut prin boală, fie sunt vaccinate, conform normelor de mai sus. De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare în perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile științifice aplicate.

 

Dovadă de încredere din partea autorităților

Organizatorii festivalului mulțumesc Guvernului României, cât și membrilor CNSU pentru încrederea acordată. Susținerea pe care autoritățile o arată prin acest set nou de măsuri este o dovadă că se dorește repornirea sectorului cultural, dar și o garanție a faptului că UNTOLD se va ține în luna septembrie, în același format consacrat, în cele mai sigure condiții. “Mulțumim Premierului, membrilor Guvernului și CNSU, pentru încrederea acordată. Noile măsuri reprezintă o dovadă puternică a faptului că se dorește repornirea sectorului cultural. Sunt convins că planul de siguranță, prezentat de noi autorităților este peste orice alt eveniment organizat până în prezent! Ne dorim să devină un model la nivel global, iar în felul acesta să permită, în condiții similare, organizarea de evenimente în siguranță și de acum înainte”, a declarat Bogdan Buta – CEO UNTOLD.

Număr limitat de abonamente disponibile

Autoritățile au anunțat că, în acest an, festivalurile vor avea o capacitate limitată, de până la 75.000 de participanți pe zi. Astfel, cei care doresc să participe la cel mai așteptat festival din Europa în 2021, trebuie să se grăbească pentru a prinde unul din abonamentele disponibile. Organizatorii festivalului anunță că pregătesc un nou anunț de artiști de top, ce vor fi prezenți la Cluj-Napoca în aceasta toamnă. Aceștia se vor alătura artiștilor confirmați până în prezent: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi, Martin Solveig,  The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA.

Untold, un simbol national și international în entertainment

UNTOLD 2021 reprezintă un simbol național și internațional al entertainmentului, al bucuriei și al distracției, în cele mai sigure condiții. Fanii festivalului, artiștii invitați, furnizorii, lucrătorii din industrie își doresc cu toții reluarea activității, după o pauză atât de lungă. UNTOLD va fi cu siguranță exemplul perfect prin care ne vom putem bucura, distra, trăi viața pe deplin și în siguranță.

180.000 de participanți la Exit în Serbia, ZERO infectări

Prin libertatea de a participa la festival, atât pentru cei testați sau cu dovadă de vaccinare, studiile științifice desfășurate în Europa arată că festivalul devine cel mai sigur loc public. Absolut toate studiile efectuate până acum au confirmat că în aceste condiții este mai sigur să mergi la un eveniment de amploare decât să mergi în orice alte locuri publice. Cel mai recent studiu științific pe această temă a fost făcut în urma festivalului EXIT, desfășurat la Novisad, în Serbia. La acest eveniment, organizat în luna iulie, au participat peste 180.000 de persoane din toată Europa, iar în urma studiului efectuat în timpul și post eveniment, nu a fost înregistrat nici un caz de infectare. Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie 2021 la Cluj-Napoca.

Publicitate

Lucian Danciu

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2021 Ziarul Unirea