Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Daniel Zdrînc: Guvernul Ponta oferă un ajutor real românilor de bună credinţă, sufocaţi de datorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul legislativ privind insolvenţa persoanelor fizice s-a materializat într-o lege care protejează persoanele fizice în situaţii speciale, aşa cum s-a întâmplat şi la începutul anului cu creditele în franci elveţieni, a precizat consilierul municipiului Alba Iulia, Daniel Zdrînc, în cadrul unei conferințe de presă a PSD Alba.

Daniel Zdrinc06Propunerea legislativă cuprinde o procedură administrativă, în faţa unei comisii de insolvenţă, prin care se dă o reeşalonare a datoriilor în baza unui plan de rambursare cu durată de maxim 5 ani şi o procedură de lichidare, când se află în faţa instanţelor de judecată.

“Printre principalele avantaje ale acestui proiect se numără faptul că în momentul deschiderii procedurii de insolvenţă se suspendă orice procedură de executare silită.

Se acordă preferinţă planului de rambursare, şi nu lichidării bunurilor, se suspendă de drept acumularea dobânzilor, penalităţilor şi majorărilor de întârziere şi debitorul poate propune un plan de rambursare a datoriilor care se întinde pe 5 ani cu posibilitatea prelungirii cu încă un an”, afirmă consilierul local PSD Daniel Zdrînc

În consecinţă, PSD Alba consideră că este o măsură de protecţie socială şi totodată o lege bună, fără ca să pună într-un pericol grav echilibrul şi stabilitatea, persoanelor aflate într-o situaţie dificilă.

 Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea