Rămâi conectat

Sport

Dan Roman și-a ales staff-ul cu care va colabora la CS Ocna Mureș | Cioară a plecat la Industria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Dan Roman (36 de ani) este noul antrenor principal al divizionarei terțe CS Ocna Mureș. Jucător activ în ediția trecută și marcator al unei duble împotriva ocnamureșenilor, în meciul Viitorul Cluj – CS Ocna Mureș, scor 2-1, masivul atacant va colabora pe banca tehnică a grupării din orașul salin cu Nicolae Suciu (fost antrenor cu portarii la Viitorul Cluj).

Deocamdată este incertă situația lui  Romeo Arinar, fostul secund, nefiind sigur va fi implicat în activitate la nivelul juniorilor, în cazul său colaborarea extinzându-se și la centrul de copii și juniori. Primul antrenament al ocnamureșenilor sub comanda lui Dan Roman este fixat în 18 iulie, data reunirii echipei (atunci va începe și Metalurgistul Cugir, iar Unirea Alba Iulia o zi mai târziu). În privința efectivului, au semnat noile înțelegeri sau sunt sub contract Oprinca, Cioargă, Ceaca, Căt. Creț, Guț, Coltor, Socaci și G. Goronea (revenit de la Sticla Arieșul Turda).

*Cioară, la Industria Galda

În același timp însă sunt și plecări importante, respectiv atacantul Alexandru Cioară (golgheterul sezonului anterior, la egalitate cu Ceaca, 7 reușite. În tot campionatul Al. Giurgiu are 8 goluri, 3 pentru Unirea Alba Iulia și 5 pentru „Soda”) ce s-a întors după un an și jumătate la Industria Galda. Certă este și despărțirea de D. Lupșan (s-a înteles cu CSU Alba Iulia), iar Al. Giurgiu (curtat de Unirea Alba Iulia) va da un răspuns în cursul zilei de azi. Și Ov. Truță va pleca, iar Haiduc este trei luni în Italia, la muncă. Se poartă negocieri cu portarul Ed. Mihail, ce aparține de Petrolul Ploiești și ar agrea să continue la Ocna Mureș, cu Vasinc – pentru semnarea unei noi înțelegeri dar și cu apărătorul Damian Cimpoieșu (Sticla Arieșul Turda, ce a mai jucat un sezon, 2018/2019, în “alb-albastru”).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea