Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dan Gabriel Borteș, candidatul USR pentru Primăria orașului Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Gabriel Borteș, candidatul USR pentru Primăria orașului Câmpeni

Adunarea Generală a filialei locale a USR Câmpeni a stabilit ca președintele organizației, Dan Gabriel Borteș, să fie desemnat candidat pentru funcția de primar a orașului considerat ,,Capitala Țării Moților”.

De profesie dascăl, are peste 20 de ani de experiență la catedră și 7 ani de experiență managerială ca director de școală. Este căsătorit și are doi copii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dan Gabriel Borteș: ,,Candidez pentru că îmi doresc mai mult pentru orașul meu, Câmpeni. Reprezint vocea oamenilor care sunt nemulțumiți de cum arată orașul și ce perspective are după 20 de ani de guvernare locală PSD-PNL. Mi-am arătat această nemulțumire și în trecut, de nenumărate ori, public sau în discuțiile cu oamenii din localitate. Din păcate, se vede cu ochiul liber cum orașul nostru a rămas în urmă din toate punctele de vedere.

Localnicii nemulțumiți mi-au cerut să intru în luptă pentru a schimba lucrurile în bine. Am datoria morală față de ei și față de copiii mei să fac posibilă această schimbare.

Orașul Câmpeni are nevoie de un suflu nou în administrația locală, de o nouă viziune, de un imbold care să ducă lucrurile mult mai repede în direcția bună. Ritmul investițiilor trebuie să fie mult mai rapid, lucrările de modernizare să se desfășoare pe tot parcursul celor 4 ani de mandat, nu preponderent în campania electorală.”

Dan Gabriel Borteș va fi prezent ca și până acum printre oameni, atât pentru a strânge semnături pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, cât și pentru a afla opiniile și sugestiile cetățenilor din Câmpeni legate de administrarea orașului , opinii ce vor fi integrate în Planul de guvernare locală ce va fi definitivat în perioada următoare .

Echipa USR Câmpeni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea