Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Gabriel Borteș, candidatul USR pentru Primăria orașului Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Gabriel Borteș, candidatul USR pentru Primăria orașului Câmpeni

Adunarea Generală a filialei locale a USR Câmpeni a stabilit ca președintele organizației, Dan Gabriel Borteș, să fie desemnat candidat pentru funcția de primar a orașului considerat ,,Capitala Țării Moților”.

De profesie dascăl, are peste 20 de ani de experiență la catedră și 7 ani de experiență managerială ca director de școală. Este căsătorit și are doi copii.

Dan Gabriel Borteș: ,,Candidez pentru că îmi doresc mai mult pentru orașul meu, Câmpeni. Reprezint vocea oamenilor care sunt nemulțumiți de cum arată orașul și ce perspective are după 20 de ani de guvernare locală PSD-PNL. Mi-am arătat această nemulțumire și în trecut, de nenumărate ori, public sau în discuțiile cu oamenii din localitate. Din păcate, se vede cu ochiul liber cum orașul nostru a rămas în urmă din toate punctele de vedere.

Localnicii nemulțumiți mi-au cerut să intru în luptă pentru a schimba lucrurile în bine. Am datoria morală față de ei și față de copiii mei să fac posibilă această schimbare.

Orașul Câmpeni are nevoie de un suflu nou în administrația locală, de o nouă viziune, de un imbold care să ducă lucrurile mult mai repede în direcția bună. Ritmul investițiilor trebuie să fie mult mai rapid, lucrările de modernizare să se desfășoare pe tot parcursul celor 4 ani de mandat, nu preponderent în campania electorală.”

Dan Gabriel Borteș va fi prezent ca și până acum printre oameni, atât pentru a strânge semnături pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, cât și pentru a afla opiniile și sugestiile cetățenilor din Câmpeni legate de administrarea orașului , opinii ce vor fi integrate în Planul de guvernare locală ce va fi definitivat în perioada următoare .

Echipa USR Câmpeni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea