Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Cuțitarul din Vinerea-Cugir reținut de polițiști pentru tentativă de omor

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

B.H., bărbatul de 44 de ani din localitatea Vinerea, orașul Cugir, care în data de 20 august l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit pe un consătean, este cercetat pentru tentativă de omor și riscă ani grei de închisoare.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţiştii din Cugir precum şi a concluziilor preliminare formulate de către medicul legist, din care rezultă că B.N.M., a suferit mai multe plăgi înțepate într-o zonă vitală, dosarul penal a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor faţă de H.B. sub aspectul comiterii infracțiunii de omor în forma tentativei.

Parchetul a admis propunerea organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare şi a dispus continuarea urmăririi penale faţă de H.B şi ulterior punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunând totodată reținerea lui, pentru o perioadă de 24 de ore.”

IPJ Alba reaminte;te că în data de 20 august 2014, orele 22.00, „Politia oraşului Cugir a fost sesizată de către reprezentanţi ai Spitalului orăşenesc Cugir, cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adusă o persoană care prezintă mai multe plăgi înjunghiate.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 21,30, între numitul B.N.M., de 34 de ani, din localitatea Vinerea şi B.H., de 44 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs un conflict spontan în timp ce erau în locuinţa unui vecin al celui din urmă, unde împreună au consumat băuturi alcoolice.

În timpul conflictului, H.B. i-a aplicat lui B.N.M. 3 lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni la nivelul toracelui  şi axilei stângi.

Victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Carina Zbutea, de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, premiul special la faza națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carina Zbutea, de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, premiul special la faza națională a olimpiadei de religie Carina Zbutea, elevă la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, a obținut premiul special la olimpiada de religie, etapa națională. Citește și: FOTO | Luca Darius, de la Seminarul Teologic din Alba Iulia, performanță deosebită la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea