Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cuprirom Abrud – CSO Cugir, momentul adevărului în Liga a IV-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Duel între Costică Moldovan şi Emil Ţimpea, foşti colegi la Metalurgistul Cugir

Liga a IV-a trăieşte la cote incendiare derbyul din etapa a 8-a, de sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 16.00, dintre primele clasate Cuprirom Abrud şi CSO Cugir, ambele echipe având 18 puncte (cugirenii având un meci mai puţin). Moţii, revelaţia turului în al 4-lea eşalon, au suferit o aspră corecţie la Sântimbru, însă nădăjduiesc să producă prima înfrângere stagională trupei cugirene, unica cu maximum de puncte. Va fi o dispută a cărei cotă de interes este sporită şi de duelul tehnicienilor, Costică Moldovan (59 ani) şi Emil Ţimpea (54 ani), coechipieri în anii ’80 la Metalurgistul Cugir, în vremurile de glorie ale urbei de sub Drăgana. „Emil a fost coleg cu mine, el fiind mai mic şi venind de la juniori”, a rememorat, glumind, Costică Moldovan acea perioadă (1977-1981). „Îl ajutam pe Costică să marcheze, ne simţeam excelent în teren, ambii fiind jucători tehnici”, a replicat Emil Ţimpea.

*Surpriză versus favorită

Ţinând cont de trecutul meu, cu siguranţă că se vor ivi speculaţii, dar sper să le infirm printr-o victorie. Nu avem obiectiv de promovare, există doar presiunea rezultatului de moment, însă ne dorim să stăm cât mai mult pe prima poziţie. Ştim că ne aşteaptă un meci dificil”, a declarat „principalul” moţilor ce-i are incerţi pe Amariei şi V. Mureşan. „Se anunţă un derby adevărat, ambele grupări vor să dea lovitura în meciul direct, unul ce poate decide campioana de toamnă. Nu mă aşteptam ca abrudenii să aibă un asemenea parcurs, însă se simte probabil mâna lui Costică”, a afirmat tehnicianul cugirenilor, uşoare probleme medicale având Şuteu şi Ad. Dan.

*Război la Abrud în Sâmbăta Mare!

Ultimul joc direct, în Sâmbăta Mare, 14 aprilie, acum 6 luni, a fost unul cu scântei, rezultând un imsens scandal şi crearea unei rivalităţi între cele două grupări! Asistentul Rareş Chiorean (Aiud) a sesizat, la final poliţia din Abrud pentru că a fost lovit de trei jucători gazdă (Corpade, R. Lungu, C. Stan – cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire). Era etapa a 21-a, vizitatorii au câştigat cu 2-1, însă moţii au reclamat anularea a două goluri valabile. Comisia de disciplină a AJF a luat măsuri drastice dictându-se 6 luni de suspendare pentru Dan Felea – directorul tehnic al gazdelor şi încă 34 de etape de suspendare pentru trei jucători (D. Nemeş, C. Nagy şi Corpade), culmea, ultimul va reintra tocmai în acest meci!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea