Rămâi conectat

Sport

Cupa Florea Grup la Tenis de Câmp, una dintre cele mai așteptate competiții sportive din Alba Iulia, va avea loc în acest weekend

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cupa Florea Grup la Tenis de Câmp, una dintre cele mai așteptate competiții sportive din Alba Iulia va avea loc în acest weekend.

Cea de a IX-a ediție a evenimentului „Cupa Florea Grup la Tenis de Câmp” va avea loc în acest sfârșit de săptămână, la Alba Iulia, pe terenurile de la Tenis Pro Lincă.

Competiția va reuni aproximativ 60 de sportivi din județ și nu numai. Toate meciurile vor fi jucate la dublu, concursul fiind împărțit în cinci categorii: Open Partener, + 35 ani, + 60 ani,  family kids: părinte + copil (<12 ani), family teenager: părinte + copil (+12 ani). Cele două categorii unde părintele este invitat să joace cu copilul său sunt inedite pentru orașul nostru, fiind între cele mai disputate categorii.

„Principalul obiectiv al acestei competiții este încurajarea sportului. Pe lângă sănătatea fizică și energia pe care o asigură, am învățat că mișcarea te ajută să ai o gândire limpede, atât de esențială luării deciziilor în business. Dar mai mult decât atât, practicarea sportului necesită disciplină și determinare, două deprinderi pe care suntem responsabili să le dezvoltăm în noile generații. Când am propus categoriile family ne-am dorit tocmai acest lucru și ne bucurăm că ele sunt atât de populare.” Spune Marcel Florea, director general Florea Grup.

Partidele se vor disputa în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte. Pentru Open Partener, regulamentul este 2 din 3 seturi, cu set decisiv. Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala. Fondul de premiere depășește 20000 ron.

Spectatorii sunt invitați și ei în număr cât mai mare, având posibilitatea să participe la o tombolă cu premii ce constau în echipament sportiv. Participarea la tombolă este gratuită. Sponsorii evenimentului sunt BCR, Hotel Transilvania, Petra Pavaje, Hotel Astoria și Florea Taxi.

Florea Grup are o tradiție în sprijinirea competițiilor sportive. Compania mai organizează anual și o competiție de volei pe plajă, la complexul Astoria Pool Park din Alba Iulia, și este sponsor în cadrul mai multor evenimente naționale de ciclism, alergare, fotbal sau rugby.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, transfer la Unirea Dej, după ce a devenit campion cu Corona Brașov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, transfer la Unirea Dej, după ce a devenit campion cu Corona Brașov După ce a devenit campion național cu Corona Brașov, tânărul voleibalist din Blaj Tudor Balu a semnat cu CS Unirea Dej, echipă ce are un nou antrenor grecul Nikolaos Gitzekos, după ce sezonul trecut a terminat pe poziția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea