Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cupa ”Cetate” la pescuit sportiv: Ana Cliuc le-a ”dat lecții” colegilor de competiție și a câștigat trofeul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ana Cliuc din Cugir este marea câștigătoare a concursului de pescuit sportiv Cupa ”Cetate”, eveniment desfășurat în această dimineață pe balta de la Cerbu Arini, organizată de Federația Română de Pescuit Sportiv.

Doamna Cliuc a ocupat locul I după cu o captură de 6,820 kg de pește și a realizat și recordul competiției, cu un crap de 4 kg, fiind urmată de Nicolae Petrașcu (locul II 5,490 kg) și Radu Cliuc (locul III cu 4,520 kg).

Un alt premiu important a fost obținut de Andrei Lăncrănjan – cel mai tânăr participant la concurs, în vârstă de numai 7 ani, care pescuiește de la 2 ani și a obținut o captură pe măsura vârstei: ”Am scăpat un crap mare pentru că m-am grăbit, după care am prins mai mult de 20 de pești”, a explicat acesta promițînd că va participa și la alte competiții.

În ordinea cantităților, următoarele locuri au fost ocupate de: 4 – Claudiu Șteau; 5 – Gheorgge Jibetean; 6 – Ioan Brad; 7 – Ionuț Văidean; 8 – Florea Savu; 9 – Ovidiu Taltabeț; 10 – Dorin Țopai; 11 – Nicolae Brumariu; 12 – Adrian Denghel; 13 – Diana Szabo; 14 – Laurențiu Szabo; 15 – Ioan Pauleti.

Organizatorii au fost reprezentați de Ștefan Popescu, președintele Federației Române de Pescuit care și-a sărbătorit ziua de naștere chiar astăzi, pe baltă, alături de prietenii săi pescari și Valentin Dan Dănilă, președintele Clubului Sportiv ”Cetate” Alba Iulia, care au înmânat câștigătorilor cupe, diplome și premii constând în echipamente de pescuit.

La concurs s-au înscris aproape 40 de pescari cu vârste cuprinse între 7 și 80 de ani, participarea a fost gratuită iar concurenții ar putea fi selectați de unul din cluburile de pescuit sportiv unde au asigurat echipamentul pentru competiții dar și alte beneficii, după cum a precizat Ștefan Popescu.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea