Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 11 noiembrie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 30 octombrie-11 noiembrie 2018 arată că în următoarele două săptămâni, adică ultimele zile din octombrie și prima perioadă din noiembrie. Potrivit meteorologilor, vremea caldă va persista până în primele zile ale lunii noiembrie, după care valorile termice vor scădea.

Probabilitatea pentru apariţia precipitaţiilor va fi mai accentuată la sfârşitul lunii octombrie, dar şi după data de 6 noiembrie, reiese din prognoza de specialitate.

Transilvania

Între 29 octombrie şi 3 noiembrie, vremea va rămâne deosebit de caldă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 21 şi 24 de grade şi ale temperaturilor minime între 7 şi 10 grade.

Din 4 noiembrie şi până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade.

La începutul intervalului de prognoză şi din nou în ultimele zile ale acestuia vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafeţe mici.

La munte

În prima săptămână, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime între 13 şi 16 grade şi a minimelor între 6 şi 10 grade.

În cea de-a doua săptămână se va răcori treptat, astfel că, la finalul ei, media maximelor nu va mai depăşi 8 grade, iar a minimelor 1 – 2 grade.

Vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată mai ales la începutul intervalului şi după data de 6 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea