Cum va fi VREMEA până în 11 noiembrie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 30 octombrie-11 noiembrie 2018 arată că în următoarele două săptămâni, adică ultimele zile din octombrie și prima perioadă din noiembrie. Potrivit meteorologilor, vremea caldă va persista până în primele zile ale lunii noiembrie, după care valorile termice vor scădea.

Probabilitatea pentru apariţia precipitaţiilor va fi mai accentuată la sfârşitul lunii octombrie, dar şi după data de 6 noiembrie, reiese din prognoza de specialitate.

Transilvania

Între 29 octombrie şi 3 noiembrie, vremea va rămâne deosebit de caldă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 21 şi 24 de grade şi ale temperaturilor minime între 7 şi 10 grade.

Din 4 noiembrie şi până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade.

La începutul intervalului de prognoză şi din nou în ultimele zile ale acestuia vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafeţe mici.

La munte

În prima săptămână, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime între 13 şi 16 grade şi a minimelor între 6 şi 10 grade.

În cea de-a doua săptămână se va răcori treptat, astfel că, la finalul ei, media maximelor nu va mai depăşi 8 grade, iar a minimelor 1 – 2 grade.

Vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată mai ales la începutul intervalului şi după data de 6 noiembrie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...