Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie 2022: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie 2022: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Meteorologii ANM estimează că în următoarele zile temperaturile vor fi mai mari decât cele specifice perioadei. Însă, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valorile vor scădea și se vor apropia de normalul perioadei spre sfârșitul lunii noiembrie și începutul lui decembrie. De asemenea, probabilitatea de ploi se menţine ridicată.

În Transilvania, în prima parte a săptămânii tendința va fi de creștere treptată a valorilor termice diurne, de la o medie de 6 grade Celsius în prima zi, până la 11…12 grade Celsius în ziua de 23 noiembrie. După această zi caldă, se va răci, astfel la finalul lunii noiembrie sunt estimate maxime în medie de 6… 7 grade Celsius, iar la începutul lunii decembrie – de 3… 4 grade Celsius.

Citește și: MESAJE de SFÂNTUL ANDREI

Temperaturile minime vor avea variații în primele zile din interval, cu medii ce vor crește de la -1 grad Celsius în prima noapte, până spre 3… 4 grade Celsius în perioada 23-25 noiembrie. După 26 noiembrie sunt estimate minime care la nivelul regiunii vor avea o medie de -2… 0 grade Celsius. Până în 28 noiembrie probabilitatea de a avea intervale cu precipitații se va menține ridicată. Precipitații vor fi posibile și la începutul lunii decembrie, probabilitatea de apariție a acestora fiind în creștere.

La munte, de la valori termice diurne în medie de 0 grade Celsius în prima zi, se va încălzi ușor până la 5…6 grade Celsius în 23 noiembrie, iar ulterior se va reveni la o medie pentru întreaga zonă în jur de 0 grade Celsius.

Valorile termice nocturne vor avea variații semnificative în primele zile, astfel în prima noapte se va înregistra o medie de -4 grade Celsius, iar în 23 și 24 noiembrie va fi de 0 grade Celsius, apoi sunt estimate minime de -5… -4 grade Celsius. Probabilitatea de apariție a intervalelor cu precipitații se va menține ridicată în cea mai mare parte a intervalului de prognoză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea