Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi vremea în luna ianuarie 2023. Prognoza meteo până în 29 ianuarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea în luna ianuarie 2023. Prognoza meteo până în 29 ianuarie

Meteorologii ANM anunță că în luna ianuarie 2023 temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei, în majoritatea regiunilor. Cantitățile de precipitații estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Excepție va face nordul extrem al țării, unde cantitățile de precipitații vor fi local excedentare.

Prognoza meteo pentru săptămâna 9 – 15 ianuarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 2003-2022.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea