Cum scapi de ghinion într-o zi de MARȚI 13 – Sfaturi pentru persoanele superstițioase

Oamenii de știință nu au descoperit nicio dovadă care să ateste gradul ridicat de pericol aferent acestei zile. Se spune, chiar, că doar atunci când 13 pică într-o zi de vineri este cu ghinion și este cu noroc dacă este într-o zi de marți sau de sâmbătă. Simplul fapt că mulți oameni cred cu tărie că marți, 13, aduce ghinion, face această zi să fie periculoasă. Este dovedit, însă, că autosugestia poate genera și bune, și rele.

Din acest motiv este indicat totuși să întâmpinăm mai cu grijă ziua de marți, 13, și să fim precauți pentru a ne feri de ghinion. Iată cum putem reuși acest lucru:

ELIT

– Încă de dimineață trebuie să te pregătești psihic. O scurtă conversaţie cu tine însuţi face minuni, mai ales dacă este axată pe tot ceea ce este pozitiv, valoros şi frumos în viaţa ta. De ce? Pentru că astfel te încarci cu energie pozitivă care te va ajuta să combaţi energia negativă din ziua de vineri 13. Energia negativă nu vine neapărat din data din calendar, ci de la oamenii extrem de superstiţioşi din jurul tău care răspândesc un fel de panică în jurul lor când consideră că o zi, un eveniment sau o acţiune poate fi de rău augur.

– Încearcă să nu te aventurezi în fapte măreţe, ci continuă ziua normal, dar cu precauţie.

– Poartă ceva roşu pentru a ţine deochiul deoparte.

– Pune-ţi un accesoriu din aur, căci acest metal preţios echilibrează aura celui care îl poartă, ferindu-l totodată de energiile nocive din jur.

– Aruncă puţină sare peste umăr înainte să ieşi din casa pentru a scădea riscul de a te certa cu cineva în ziua de 13.

– Poată o ţinută colorată (care să conţină roşu contra deochiului) pentru a-ţi ridica moralul şi a-ţi îmbunătăţi starea de spirit.

– Întâlneşte-te în oraş, într-un local liniştit, cu cineva foarte drag ţie sau caută compania acelor persoane nesuperstițioase care reuşesc mai mereu să-ţi însenineze ziua.

– Sparge un pahar ca să spargi necazul din casă.

– Se spune că ai noroc dacă găseşti o monedă pe jos. Dar nu poţi umbla toată ziua de 13 uitându-te pe jos după monede. În schimb, poţi face o faptă bună pentru altcineva care crede că o monedă de o sumă infimă găsită pe jos i-ar aduce noroc! Aruncă o monedă peste umăr, în spate şi spune-ţi în gând: „Norocul să-l găsească pe cel ce găseşte moneda”.

NU UITA! Adesea, lucrurile bune care ni se întâmplă sunt strict corelate cu cele pe care le facem noi. Din acest motiv, „răspândind noroc” putem să avem noi înşine noroc.

sursa: primatv.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...