Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum s-a îmbogățit un bărbat din Câmpeni în urma unui anunț mincinos pe internet: Suspectul a fost REȚINUT de polițiști

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum s-a îmbogățit un bărbat din Câmpeni în urma unui anunț mincinos pe internet: Suspectul a fost REȚINUT de polițiști

Un bărbat din Câmpeni a fost reținut de polițiști, pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Ar fi publicat un anunț mincinos privind închirierea unei cabane și ar fi încasat bani de la persoane care ar fi dorit să petreacă Crăciunul în Apuseni.

La data de 30 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziții, una la domiciliul unui bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, bănuit de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată și una la sediul unei societăți comerciale administrată de acesta.

Se pare că, în luna decembrie a anului 2022, bărbatul ar fi postat, pe un site de internet, un anunț mincinos prin care oferea, spre închiriere, pe perioada Crăciunului, o cabană situată în localitatea Beliș, județul Cluj.

Bărbatul ar fi încasat, în baza unei facturi false, suma de 4.000 de lei, de la două persoane din municipiul București, cu titlu de avans, fără ca ulterior să pună la dispoziția acestora serviciile promise.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat documente și dispozitive electronice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea