Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

Cum poți verifica dacă altcineva are acces la contul tău de Facebook

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FacebookDacă ai observat activităţi suspecte pe contul tău de Facebook sau pur şi simplu doreşti să te convingi că nimeni în afară de tine nu are acces la el, poţi verifica situaţia într-un mod destul de simplu.

În cazul în care contul este compromis, poţi schimba parola înainte ca ceva regretabil să se întâmple, scrie mediafax.ro.

Cum poți verifica dacă altcineva are acces la contul tău de Facebook

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Din site-ul web Facebook mergi la Settings/Setări, iar apoi la secţiunea Security/Securitate. Acolo apeşi edit pe Where You’re Logged In/Unde eşti conectat şi, după ce apeşi Edit/Editare, poţi vedea lista browserelor din care ai accesat reţeaua de socializare, dar şi zona aproximativă în care te aflai la momentul respectiv.

Dacă ceva din listă este suspect, poţi apăsa End Activity/Încheie toate activităţile pentru a ieşi din toate dispozitivele autentificate pe Facebook, iar apoi schimbi parola.

Poți primi notificări când cineva îți accesează contul

Pentru a primi notificări atunci când altcineva îţi accesează contul de Facebook, apeşi pe Edit/Editare în dreptul Login Alerts/Alerte de conectare din secţiunea Security şi schimbi setările pentru a primi notificări.

sursa: mediafax, go4it


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 mai 1600: Prima unire politică a celor trei țări române. Mihai Viteazul devine „domn al Țării Românești, Ardealului și Moldovei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

27 mai 1600: Prima unire politică a celor trei țări române. Mihai Viteazul devine „domn al Țării Românești, Ardealului și Moldovei” În timpul domniei lui Mihai Viteazul, la 27 mai 1600, s-a realizat pentru prima dată unirea politică a celor trei țări românești cu un singur conducător. În punctul cel mai înalt al destinului sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea