Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Cum explică rectorul Daniel Breaz trecerea sa în PNL: „Alături de Partidul Național Liberal voi avea șansa de a construi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum explică rectorul Daniel Breaz trecerea sa în PNL: „Alături de Partidul Național Liberal voi avea șansa de a construi”

Rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, a venit cu o serie de precizări în urma evenimentelor de ieri, 12 septembrie, când vestea că acesta s-a înscris în PNL a fost făcută publică de către Marius Hațegan.

Fostul senator PSD și ministru al Culturii și Educației a scris următorul mesaj, pe pagina sa personală de socializare din mediul online:

„Am decis să mă întorc în arena politică. Și asta pentru că vreau să pun în slujba comunității albaiuliene toată experiența și maturitatea politică dobândite de-a lungul carierei mele.

Politicile publice bazate pe evidențe sunt cele care ar trebui să stea la baza fiecărei decizii. Am găsit în echipa PNL oameni politici care îmbrățișează aceeași idee, dispuși să pună comunitatea și binele acesteia pe agenda de priorități.

Am credința că alături de Partidul Național Liberal voi avea șansa de a construi.”, a scris rectorul Daniel Breaz pe pagina sa personală de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

LIVE VIDEO Candidații PNL Alba, lansați oficial în prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă și a lui Lucian Bode, în Piața Cetății din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Candidații PNL Alba, lansați oficial în prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă și a lui Lucian Bode, în Piața Cetății din Alba Iulia Candidații PNL Alba sunt lansați oficial miercuri, 8 mai 2024, în prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă și a lui Lucian Bode, în Piața Cetății din Alba Iulia. Evenimentul de lansare a candidaților PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea