Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Cum explică rectorul Daniel Breaz trecerea sa în PNL: „Alături de Partidul Național Liberal voi avea șansa de a construi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cum explică rectorul Daniel Breaz trecerea sa în PNL: „Alături de Partidul Național Liberal voi avea șansa de a construi”

Rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, a venit cu o serie de precizări în urma evenimentelor de ieri, 12 septembrie, când vestea că acesta s-a înscris în PNL a fost făcută publică de către Marius Hațegan.

Fostul senator PSD și ministru al Culturii și Educației a scris următorul mesaj, pe pagina sa personală de socializare din mediul online:

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

„Am decis să mă întorc în arena politică. Și asta pentru că vreau să pun în slujba comunității albaiuliene toată experiența și maturitatea politică dobândite de-a lungul carierei mele.

Politicile publice bazate pe evidențe sunt cele care ar trebui să stea la baza fiecărei decizii. Am găsit în echipa PNL oameni politici care îmbrățișează aceeași idee, dispuși să pună comunitatea și binele acesteia pe agenda de priorități.

Am credința că alături de Partidul Național Liberal voi avea șansa de a construi.”, a scris rectorul Daniel Breaz pe pagina sa personală de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Paul Voicu: Echipa Vușcan este garanția revenirii la normalitate și la o administrație condusă cu cap

Ziarul Unirea

Publicat

în

Paul Voicu: Echipa Vușcan este garanția revenirii la normalitate și la o administrație condusă cu cap Nu voi insista asupra lucrurilor care au dus la plecarea mea dinspre vechiul partid spre noul PSD, dinspre interesele unei găști spre interesul orașului. Am mai spus-o, moraliștii de tribună vor penaliza, oricum, gestul, indiferent de câte faulturi s-au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea